Home / Svijet i dešavanja / Profesor (27) djevac iz Hrvatske javno TRAŽI ŽENU, ali ima BIZARAN UVJET!

Profesor (27) djevac iz Hrvatske javno TRAŽI ŽENU, ali ima BIZARAN UVJET!

Na stranici Forum.hr, u rubrici Usamljena srca, pojavio se neobičan oglas 27-godišnjeg profesora djevca koji se želi oženiti, ali ima jedan vrlo neobičan zahtjev. Naime, mladić traži djevojku koja ne koristi smartphone jer se boji štetnih zračenja. Njegov oglas na Usamljenim srcima kaže:

“Situacija je ovakva: napunio sam 27 godina, ljubavna iskustva su mi skoro pa nikakva, no mnogo veći problem je sto sam s ekspanzijom bežičnih tehnologija sve vise istisnut iz društvenih tokova (smetaju mi zračenja, ne znam koliko ljudi se obazire na ovaj fenomen, ali nezgodan je).

Radim u okolini velikog grada kao nastavnik u osnovnoj školi (taj posao mi izgleda kao najlogičniji izbor) i mogu bez problema da biram radna mjesta po seoskim školama.

Problem je – kako da se oženim? Gdje da nađem djevojku koja bi pristala na život bez modernih tehnologija, s fiksnim telefonom, običnim kompjuterom, kablovskom, kao u nekom američkom filmu…”

Nažalost, korisnik je izbrisan s foruma pa ne znamo je li uspio pronaći srodnu dušu.

Net.hr 

O nama danilo

Vidi još

Da bi dobila pare, trebalo je da 5 godina bude u braku sa milijarderom, izdržala je 5 godina i 3 meseca, i zaradila 200 MILIONA DOLARA!

Svetskim medijima odjeknula je vest da se 50-godišnja Dženet Džekson razvodi od milijardera Visama al Mana, i to …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *