Home / Svijet i dešavanja / Primio je 1000 djevojaka za grudi hodajuci gradom i to sve na isti fazon – Svaki muskarac bi ovo pozelio – Pogledajte kako je to izveo

Primio je 1000 djevojaka za grudi hodajuci gradom i to sve na isti fazon – Svaki muskarac bi ovo pozelio – Pogledajte kako je to izveo

Primio je 1000 djevojaka za grudi hodajuci gradom i to sve na isti fazon – Svaki muskarac bi ovo pozelio – Pogledajte kako je to izveo

Kako dodirnuti grudi 1000 djevojaka u javnosti i dobiti samo jedan “šamar”? Zna Sam Nickel, koji je ovaj „podvig“ ostvario, sve snimio i objavio na internetu.
Za 20-tak dana video je pregledan više od 4 miliona puta. On tvrdi da je tražio dopuštenje za svaki dodir, te da ovaj video „nije djelo porno industrije i ni u kom slučaju ne sugeriše da je uredu prići bilo kojoj djevojci i dodirnuti njene grudi ili bilo koji dio njenog tijela bez dopuštenja“. Doživio je 7000 odbijanja učešća djevojaka.
Mediji pišu kako je Nickel dirao djevojke „iz političkih razloga“. „Ruski premijer Vladimir Putin je jako zauzet državnim poslovima, a također je i oženjen. Iako nema vremena za ovako nešto, i on je muškarac. On sebi ne može priuštiti da dodiruje žene glasače. Ali sam Nickel može. On ima dovoljno vremena. On je odlučio da prvo dodiruje žene glasače, a potom da se rukuje sa Putinom, kako bi mu dao snagu da pobijedi na izborima“, pišu mediji.
Dakle, prosječan muškarac može prošetati Moskvom i očekivati da će mu svaka osma žena dopustiti da joj dodirne grudi, tek tako?! Da ne govorimo o tome kako je tu očito bilo i mnogo maloljetnica.

ispovestibaa.info

O nama danilo

Vidi još

Da bi dobila pare, trebalo je da 5 godina bude u braku sa milijarderom, izdržala je 5 godina i 3 meseca, i zaradila 200 MILIONA DOLARA!

Svetskim medijima odjeknula je vest da se 50-godišnja Dženet Džekson razvodi od milijardera Visama al Mana, i to …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *