Home / Svijet i dešavanja / ŠOK U DOMOVINI I DIJASPORI ZBOG KRVAVE SVADBE: Došao iz Njemačke na svadbu, vraćaju ga kući na tabutu…

ŠOK U DOMOVINI I DIJASPORI ZBOG KRVAVE SVADBE: Došao iz Njemačke na svadbu, vraćaju ga kući na tabutu…

Odmah nakon ovog krvavog incidenta, B.A. je u kritičnom stanju odvezen u Opću bolnicu u Kumanovo, gdje je preminuo.

Svadbeno veselje u albanskom selu Lipkovo, blizu Kumanova, na sjeveroistoku Makedonije, sinoć se pretvorilo u veliku tragediju.

Mladić B. A. (19), porijeklom iz Preševa, došao je iz Nemačke u Lipkovo na svadbu svog bratanca, a biće vraćen u kovčegu. Njega je sinoć oko 23,30 časova slučajno ubio A.Š. (63).

Dok su gosti sjedili u dvorištu kuće Z.Š. (51) i veselili se, A.Š. je izvadio pištolj kalibra 9 milimetara, koji je posjedovao bez dozvole, i počeo da puca. Jedan metak je završio u grudima nesretnog mladića, saopćila je policija.

Odmah nakon ovog krvavog incidenta, B.A. je u kritičnom stanju odvezen u Opću bolnicu u Kumanovo, gdje je preminuo.

Pre nego što je dovezen u bolnicu, ljekari su već biti obaviješteni kakvog pacijenta treba da očekuju, pa su kompletno bili pripremljeni da mu pruže neophodnu medicinsku pomoć.

Međutim, kao što je izjavio načelnik hirurgije, iako su dvojica anesteziologa pokušala da ga reanimiraju, mladić je podlegao povredi od metka, jer je usput izgubio mnogo krvi. Tijelo mladića je predato na obdukciju, a revolveraš A.Š. je uhapšen.

Kurir.rs/Telegraf.rs

O nama danilo

Vidi još

Da bi dobila pare, trebalo je da 5 godina bude u braku sa milijarderom, izdržala je 5 godina i 3 meseca, i zaradila 200 MILIONA DOLARA!

Svetskim medijima odjeknula je vest da se 50-godišnja Dženet Džekson razvodi od milijardera Visama al Mana, i to …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *