Home / Showbizz / OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA BOLJEG ŽIVOTA! Ulogu Saše Popadića ODBIO glumac za kojim su žene SEKLE VENE!

OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA BOLJEG ŽIVOTA! Ulogu Saše Popadića ODBIO glumac za kojim su žene SEKLE VENE!

Kako bi serija SA NJIM izgledala?

Deo čuvene porodice Popadić u “Boljem životu”, 30 godina od početka emitovanjaslavne serije, trebalo je da bude i jedan od najpopularnijih glumaca u Jugoslaviji, za kojim su žene “sekle vene”.

Žarko Laušević je morao da odbije ulogu Aleksandra Saše Popadića, koja je proslavila Borisa Komnenića. Laušević je, navodno, bio primoran na taj potez zbog angažmana u filmu “Oficir s ružom”.

– Žarka su želeli u ulozi Saše, međutim, termini snimanja serije preklopili su se sa filmom, a on nije mogao da radi paralelno, na dva fronta. Lauš je imao 27 godina i bio je idealan da igra advokata i najstarije dete u porodici. Boris je tek nakon njegove odluke da vrati ulogu izabran kao najbolje rešenje – kaže Lauševićeva prijateljica sa studija koja je tada radila kao ispomoć na seriji.

Još jedna velika tajna “Boljeg života” vezana je za ulogu Violete Popadić koju je, kao što znamo, tumačila Lidija Vukićević. Bilo je više kandidatkinja, a kako navodi dnevni list, tada velika zvezda, pokojna Ena Begović, morala da odbije ulogu zbog obaveza u pozorištu.

 

FOTO: PRINTSCREEN

espreso.rs

O nama danilo

Vidi još

Slavu zamenili monaštvom: Nekada su bili poznate ličnosti, a onda su rešili da se posvete monaškom životu

Bili su sasvim obični ljudi svetovnog načina života. Javnost ih je upoznala na osnovu njihovog …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *