Home / Svijet i dešavanja / DNEVNI HOROSKOP ZA 26. JUL Blizanci, glavu gore!

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. JUL Blizanci, glavu gore!

Evo šta vam zvezde za danas predviđaju.

Horoskop

Horoskop, Foto: Profimedia.rs

OVAN

POSAO:Neophodna vam je finansijska podrška, kako bi realizovali svoje ciljeve. Sa nekim se sigurno nećete uklopiti, a to mogu biti isključivo muški članovi porodice. Strpljenje i taktičnost će vam biti od koristi, da bi ste dobili ono što želite.

LJUBAV: I sami znate da ste skloni flertovanju, zbog čega je neophodno da shvatite koliko ste pogrešili i da istrpite sve ono za šta vas partner optužuje. Budite uvereni da je sve to prolaznog karaktera, jer postoji veliko razumevanje od strane partnera. Očekuje vas stabilizacija odnosa.

ZDRAVLJE: Pokrenite se, šetajte, bavite se blagom fizičkom aktivnošću, a u suprotnom možete samo očekivati ukočenost i bolove. Ovo su sve posledice vašeg nezainteresovanog stava kada je fizička aktivnost u pitanju.

BIK

POSAO: Naglašene su vam emotivne oscilacije – potrudite se da održite unutrašnji mir. Finansije i posao su vam bitni i skloni ste da pravite analizu i tražite svoje greške. Ne opterećujte se onim što ste uradili i ne krivite sebe jer je to pogubno.

LJUBAV:Pazite kako komunicirate sa partnerom, jer bi ste nesvesno mogli da ga iritirate i da izazovete njegove burne reakcije. Uzrok bi mogao da bude i taj što ste skloni da idelaizujete svet oko sebe i da od drugih previše očekujete.

ZDRAVLJE: Biće vam blagorodne bilo kakve promene u ponašanju i stavu prema sopstvenom zdravlju. Priznajte sami sebi da ste do sada vodili nezdrav način života koji je doneo tokom vremena probleme.

BLIZANCI

POSAO: Pokušajte da izvučete suštinu i da vidite šta ste naučili iz prethodnih iskustava da ne bi ste ponavljali greške. Potrudite se da ojačate volju, da se borite i budete u vrhu. A za to vam je potreban smeh, a ne zabrinutost. Zato glavu gore i napred!

LJUBAV: Krajem dana postoji mogućnost da uđete u flert – vezu, iz koje se ništa neće izroditi, jer s eponašate površno, nezainteresovano, a ustvari samo privlačite pažnju suprotnog pola. Pokušajte da se uozbiljite!

ZDRAVLJE: Sve što vam se dešavalo u prethodnim danima doneće vam pad imuniteta, a na kraju i veliko nezadovoljstvo. Odmor vam je preko potreban, u suprotnom treba da znate, da ste na dobrom putu da se razbolite.

RAK

POSAO:Potrudite se da ovaj dan iskoristite za maksimalno radno angažovanje i da završite što više obaveza, jer ćete se kasnije sa manje energije održati na vrhu. Budite odlučni i samostalno donosite odluke.

LJUBAV: Ukoliko ne shvatite da je potrebno mnogo više tolerancije u ljubavnim odnosima, vaša veza ima mogućnost da se prekine. Vremenom, oboje ćete emotivno ojačati i shvatiti da su među vama prave vrednosti koje bi trebalo da negujete.

ZDRAVLJE: Predupredite situaciju, pa se bar za vikend odmarajte, nemojte dozvoliti da se preforsirate i da posle zažalite. Imate velikih mogućnosti da se izvučete iz ove otežane situacije, samo ako budete pratili svoj instinkt i potrebe svog organizma.

LAV

POSAO:Poslušajte svoju intuiciju, jer oslanjajući se na savete drugih, možete doneti pogrešne odluke. Komunikacija sa ostalima vam baš nije najbolja, jer imate utisak da vas drugi slabo razumeju.

LJUBAV: Nemate sreće u ljubavi, ali već krajem dana iznenadan susret u vama će pokrenuti lavinu osećanja. Povedite računa da tu vezu ne shvatite olako, jer vam se to može vratiti nerazumevanjem i netolerancijom partnera, koji vas neće shvatiti ozbiljno.

ZDRAVLJE: Podložni ste visokom pritisku koji morate redovno kontrolisati i koristiti odgovarajuću terapiju, naravno pod lekarskom kontrolom. Blage šetnje će biti blagotvorne za vas.

DEVICA

POSAO: Ispravićete neke nedoumice sa osobama sa kojima imate neke dogovore. Ovo je dan povoljan za novac, ali on ne mora da stigne samo od plate za koju radite, već ga možete dobiti i iz drugih izvora.

LJUBAV: Niste racionalni, ne razmišljate trezveno, i sve će se to odraziti na vašu vezu ili brak. Melanholični ste, ali pored sebe imate partnera koji će vam uvek i u svakoj situaciji pružiti pomoć i podršku.

ZDRAVLJE: Prilično boravite u zatvorenim i zadimljenim prostorijama. Promenite nešto u svom životu po pitanju zdravlja i odmah ćete se osećati bolje nego sada. Morate shvatiti da je vaše zdravlje u vašim rukama.

VAGA

POSAO: Obratite pažnju šta se govori oko vas i šta se zapravo dešava. Ukrašćete neku ideju koju možete dobro unovčiti. Sve ono što ste planirali, a niste uspeli da realizujete, sada bi trebalo sa lakoćom da se obavi.

LJUBAV: Prihvatite podršku partnera da ne padnete dublje u očaj. Nemojte da se prepuštate neizbežnosti. Slobodni pripadnici ovog znaka imaju pomak na ljubavnom planu, jer u vaš svet ulazi jedna zanimljiva osoba.

ZDRAVLJE: Zbog promenljivog vremena morate češće kontrolisati krvni pritisak. Ukoliko ne uspevate posle odgovarajuće terapije da ga snizite, odmah se uputite kod nadležnog lekara kako biste ga regulisali u što kraćem periodu.

ŠKORPIJA

POSAO: Osoba koja vam je bitna za posao, tokom dana može da se pojavi. Moguć je odlazak na jednodnevni put, a upravo na njemu možete upoznati osobu koja je izuzetno važna za vaš posao.

LJUBAV: S obzirom na to da ste svesni svoje naravi, ovaj dan će vam doneti situacije na ljubavnom planu u kojima se nećete snalaziti. Onima koji su u vezi ili braku to će biti neka vrsta iskušenja, koje će uspeti da prevaziđu.

ZDRAVLJE: Čuvajte se virusa i infekcija, pa ukoliko imate mogućnosti izađite iz grada, idite u prirodu, šetajte se! Regulišite ishranu i videćete da ćete lakše moći da se izborite sa promenom vremena, kao i nervozom.

STRELAC

POSAO: Osetite veliki priliv energije i volje da zablistate. Da bi ste bezbedno prošli kroz ova burna dešavanja, bilo bi poželjno da naučite da napravite kompromis i konačno funkcionišete kao deo tima i tandema.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, slede susreti koji će vas navesti da razmišljate o svojim postupcima. Svesni ste svoje buntovne naravi, i to će vas malo zakočiti da ne budete toliko surovi prema partneru. Jedan slučajan susret će vas dovesti u situaciju u kojoj nećete moći sebe da prepoznate.

ZDRAVLJE: Znajte da nema nerešivih problema, ali je za to potrebna vaša volja i vaše angažovanje. Urogenitalni sistem je veoma osetljiv, a prehlada vam je donela nelagodnost, pa postoji mogućnost urinarne infekcije koju ne biste smeli da zanemarite.

JARAC

POSAO: Smanjite vaš ego, kako bi ste kroz današnji dan prošli što usšenije. Bilo koji vaš pokušaj da se postavite kao lider i dominantna figura bi zbog nekih okolnosti mogao biti osujećen i da umesto koristi, sebi napravite manju materijalnu štetu.

LJUBAV: Postoji i druga strana kojoj je potebna ljubav i pažnja, kao i vama. Moguće su manje nesuglasice, jer zbog previše obaveza umete da zanemarite partnera i da tu vezu otežate nevažnim razgovorima i opteretite je nepostojećim problemima.

ZDRAVLJE: Pričuvajte se prehlada i gripa, jer posle pada imuniteta, kao posledica se javlja osetljivost na infekcije. Unosite više svežeg voća i povrća. Proći ćete samo sa običnom prehladom, pa u skladu sa tim pojačajte unos vitamina.

VODOLIJA

POSAO:Ne ulazite u otvorene duele i konflikte, sačekajte da se prašina slegne. Pokušajte preko drugih, kao i preko vaših mnogobrojnih veza da rešite nesporazume. Čuvajte novac i dokumenta!

LJUBAV: Poželjno je da shvatite da se malo više okrenete oko sebe i da nesebično darujete ljubav svima iz svoje okoline, jer će vas to napuniti pozitivnom energijom. Pazite da ne povredite partnera.

ZDRAVLJE: Regulišite ishranu svežim voćem i povrćem. Važno je da izdržite da ovaj dan prevaziđete bez većih problema, jer već sledećeg dolazi do poboljšanja, a i vaš subjektivan osećaj će se popraviti.

RIBE

POSAO: Osoba za koju mislite da je ključ i rešenje vaših problema, sa kojom ste se pre par dana sreli, možda će odugovlačiti ispunjenje obećanja. Očekujte tenzije u odnosu sa ostatkom sveta, posebno sa onima sa kojima ste bliski.

LJUBAV: Potrebno je da u bilo kakvim odnosima budete maksimalno otvoreni i korektni. Samo tako moći ćete da uživate u svemu što vas sada okružuje i za šta ste se izborili. Ljubavna energija će biti na vrhuncu.

ZDRAVLJE: Morate se aktivirati po pitanju svog zdravstvenog stanja, kroz umerenu fizičku aktivnost. Nestaćete nagomilanog umora, jer ćete dobiti volju da rešite sve što vas je do sada mučilo.

alo.rs

O nama danilo

Vidi još

Da bi dobila pare, trebalo je da 5 godina bude u braku sa milijarderom, izdržala je 5 godina i 3 meseca, i zaradila 200 MILIONA DOLARA!

Svetskim medijima odjeknula je vest da se 50-godišnja Dženet Džekson razvodi od milijardera Visama al Mana, i to …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *