Home / Zabava i zanimljivosti / NA POGREBU SVOG MUŽA počela je osjećati da nešto nije uredu. LJEKARI SU JE OSTAVILI U ŠOKU! (FOTO)

NA POGREBU SVOG MUŽA počela je osjećati da nešto nije uredu. LJEKARI SU JE OSTAVILI U ŠOKU! (FOTO)

Srodnu dušu pronađete samo jednom u životu. Jednom kada nađete tu posebnu drugu polovicu, cijeli život se promijeni. Taj trenutak čini ljubav tako snažnom.

Courtney-Hill (1)

Courtney Hill je pronašla srodnu dušu za vrijeme usred snježne oluje 2011. godine. Ona i Brian kliknuli su čim su se upoznali, a od tog danas su postali nerazdvojni. Nedugo zatim su se vjenčali te otkrili da je bajkovita romanca koju osjećaju predobra da bi bila istinita.

Par je odlučio proširiti svoju obitelj s kćerkicom Reagean, a poslije nje su se odlučili na drugo dijete. No prije nego što se bilo što od toga dogodilo, Courtneyin svijet se okrenuo naglavačke.

2. veljače 2016. muž Brian je s kamionom poginuo u prometnoj nesreći. Cijeli život joj se srozao, a zbog kćerke je morala skupiti snage da nastavi dalje.

Courtney-Hill (2)

Tijekom Brianovog pogreba, Courtney je iznenada počela osjećati neobičnu mučninu. Bila je u depresiji zbog gubitka muža, ali to je bilo nešto više od toga. Podvrgla se testu trudnoće kako bi vidjela što je u pitanju. Ispostavilo se da je trudna!

Kako je vrijeme prolazilo, Courtney se počela osjećati loše i gubila je snagu, pa je otišla liječniku u strahu da zbog gubitka muža ne izgubi i dijete.

Nije očekivala da će čuti kako je dijete u redu, kao i ostalih dvoje. Courtney je cijelo vrijeme nosila trojke!

Courtney-Hill (3)

Majka četvero nestrpljivo čeka dolazak troje malih anđela u njen život, posebno jer će je sjećati na supruga Briana. Oni će biti trajan podsjetnik na ljubav koju su ona i muž dijelili.

Izvor: dnevni.rs

O nama danilo

Vidi još

Ovakvu scenu još niste videli: Žena uhvatila muža sa ljubavnicom! (VIDEO)

Žena je uhvatila nevernog supruga kako je varao dok je sedeo u kafiću sa svojom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *