Home / Zabava i zanimljivosti / GDE MI OVO ŽIVIMO LJUDI!? Počinje snimanje serije o DINASTIJI Bogoljuba Karića

GDE MI OVO ŽIVIMO LJUDI!? Počinje snimanje serije o DINASTIJI Bogoljuba Karića

Dokumentarno-igrani format prikazaće uspon dečaka iz Peći u svetu biznisa, kao i njegovu borbu za očuvanje poslovne imperije. Prva klapa već na jesen

Bogoljub Karić rešio je da snimi film o sebi, saznaje Kurir.

Dokumentarno-igrani formu o biznismenu i političaru trebalo bi da ugleda svetlost dana sledeće godine, a trenutno su u toku poslednje pripreme i pregovori s glumcima. Bogoljuba, najpoznatijeg člana porodice Karić, mogao bi da igra Rade Šerbedžija.

Čeka se ime reditelja

– Porodica Karić snima film jer se navršava pola veka otkako su u biznisu u Srbiji, a tri decenije uspešno posluju u Rusiji. Trenutno su u toku pregovori s nekoliko proslavljenih reditelja da budu supervizori na projektu. U igri su Emir Kusturica, Dragan Bjelogrlić, Vuk Ršumović i drugi – kaže sagovornik Kurira.

Ekipa će deo filma snimati na Kosovu, ali i u Rusiji, gde je više od decenije živeo Bogoljub Karić.
– Bogoljuba u zrelim godinama mogao bi da igra Rade Šerbedžija, ali i Lazar Ristovski. Šerbedžija je veliki prijatelj porodice Karić i njegov angažman zavisiće samo od obaveza. On je dobitnik čak dve nagrada fonda „Braća Karić“ za mir i kulturu. Trenutno smo još daleko od podele. Završava se scenario, na kome radi nekoliko pisaca. Na jesen bi mogla da padne prva klapa – zaključuje sagovornik našeg lista.

Bogoljub Karić nije želeo da komentariše naša saznanja.

Film o najpoznatijoj srpskoj porodici u svetu biznisa trebalo bi da bude premijerno prikazan do kraja naredne godine. Neće ovo biti samo film koji otkriva ličnosti braće Karić, koji su iz Peći pokrenuli porodični biznis, već i priča o životnim vrednostima koje smo skoro zaboravili, ali i o čuvenoj salati, borbi za očuvanje imperije i kriznim godinama.

Sapunica

Porodica Karić, podsetimo, snimila je prvu srpsku sapunicu „Jelena“, koja se prikazivala na BK TV i imala je veliku gledanost. U svetu filma najuspešniji je Simon de Karić, koji je i producirao četiri filma, a poslednji je dokumentarac „Sjene“, o Gavrilu Principu i njegovim zatvorskim danima u Terezinu u Češkoj.

Ljubomir Radanov

O nama danilo

Vidi još

Ovakvu scenu još niste videli: Žena uhvatila muža sa ljubavnicom! (VIDEO)

Žena je uhvatila nevernog supruga kako je varao dok je sedeo u kafiću sa svojom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *