Home / Showbizz / ODVOJENI RAČUNI, RIZIK, GUBITAK, PARE! Ovo su poznati dobili (NE)POTPISIVANJEM predbračnih ugovora!

ODVOJENI RAČUNI, RIZIK, GUBITAK, PARE! Ovo su poznati dobili (NE)POTPISIVANJEM predbračnih ugovora!

Gde je tu ljubav? Sve je računica

Mnoge poznate ličnosti su se odlučile na predbračne ugovore pre nego što su stali na “ludi kamen”, a bilo je i onih koji nisu želeli da detaljišu oko podele imovine tokom bračne zajednice. Da li su dobro postupili procenite sami.

FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE/PAPARAZZO LOV

Suzana Mančić

 

 

Voditeljka će se ovog leta udati za dugogodišnjeg partnera, Grka Simeona Ocomokosa, a zahtevala je da pre toga potpišu papir o imovini.

 

– Rekla sam njegovim ćerkama, ja volim vašeg oca i on voli mene. Želim da se udam za njega, ali ni na koji način neću biti prepreka. Sastavićemo predbračni ugovor kojim ću se u potpunosti ograditi od imovine vašeg oca da biste vas dve bile materijalno obezbeđene – navela je Suzana nedavno za Hello.

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM/BASTIANSCHWEINSTEIGER

Ana Ivanović

 

Udajom za Bastijana Švajnštajgera obavezala se i na par stvari iz ugovora, koji su potpisali malo pre nego što su stali na “ludi kamen”. Njih dvoje, iako su u braku, imaju odvojene bankovne račune.

 

– Njih dvoje ulaze u brak, ali to ne znači da će spajati račune. Advokati su Bastijana savetovali da svako od njih ima svoj – preneo je nedavno Blic Puls. Predbračni ugovor sadrži i saldo njihovih primanja na dan venčanja i popisan je sav novac koji poseduju.

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM/KILIMARA

Marija Kilibarda

 

Iako se, po svemu sudeći, brzo odlučila za razvod braka, voditeljka se udajom za košarkaša Vladimira Radmanovića i te kako obogatila. Domaća javnost je naširoko pisala da sportista nije zahtevao od nje da potpiše predbračni ugovor, a sada kada su sve glasnija šuškanja da se razvode, pitanje je da li misli da je bio u pravu.

FOTO: PRINTSCREEN/FACEBOOK

Jelisaveta Orašanin

 

Iako nije potvrđeno, domaća štampa je prenela da je Teodosić tražio od Jelisavete da potpiše ugovor. Navodno, želeo je da zaštiti svoju imovinu stečenu pre braka, a poznati košarkaš godišnje zarađuje oko 2.500.000 evra.

 

(Espreso.rs/Blic)

O nama danilo

Vidi još

Slavu zamenili monaštvom: Nekada su bili poznate ličnosti, a onda su rešili da se posvete monaškom životu

Bili su sasvim obični ljudi svetovnog načina života. Javnost ih je upoznala na osnovu njihovog …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *