Home / Svijet i dešavanja / NJEMAČKI turisti pobjegli glavom bez obzira iz kampa u Hrvatskoj! EVO ŠTA IM SE DESILO!

NJEMAČKI turisti pobjegli glavom bez obzira iz kampa u Hrvatskoj! EVO ŠTA IM SE DESILO!

Porodica iz Njemačke, s dvije djevojčice u dobi od 13 i 15 godina, ovih je dana kasno uvečer, doputovala u Istru, na svoj godinu dana željno iščekivani godišnji odmor. Za ljetovanje su odabrali prekrasan kamp.

loading…
 Smještaj su rezervirali mjesecima ranije. Međutim, pedantni Nijemci nisu baš obraćali pažnju na to šta im je u rezervaciji, ali i ispred samog naziva turističkog naselja, pisalo ‘FKK natur’. Očito nisu znali da je to, zapravo, kamp s plažama na kojima je uobičajeno kupanje i kretanje bez i jedne krpice na tijelu…

Nijemci su mislili, prepričavaju nasmijani turistički radnici, da skraćenica ‘FKK’ (na njemačkom od Frei Körper Kultur, što u prijevodu znači „kultura slobodnog tijela“) ispred naziva kampa predstavlja oznaku čiste i netaknute prirode. Došavši kasno uvečer u kamp, Nijemci su umorni od puta brzo ušli u svoj apartman i zaspali, niti ne sluteći u koju vrstu kampa su ušli, piše 24sata.hr.

– O moj Bože. Mi smo došli na nebo. Tu su svi goli oko nas – bilo je prvo što je prozborio šokirani Nijemac, glava porodice, budeći suprugu i kćeri da se odmah pakuju.

Njemica s muževom košuljom preko glave, on prekrivene glave s pogledom u pod te obje im kćeri s peškirima prekrivenim glavama. kako ne bi gledali ni lijevo ni desno, ujutro su ušetali u recepciju i dobrano nasmijali recepcionare koji sa smješkom prepričavaju svoje zgode i nezgode u turizmu.

Na recepciji kampa im najljubaznije objasniše da su došli u prekrasnu naturističku oazu, baš kao što su i rezervirali. Ozarenih lica s pogledom u pod, Nijemci nisu željeli ni čuti da bi tu, među mnoštvom ljudi bez gaća, ostali još jednu minutu. Ubrzo su im pronašli alternativni smještaj, među manje golim turistima, na drugoj lokaciji unutar iste turističke kompanije.

izvor: fokus.ba

O nama danilo

Vidi još

Da bi dobila pare, trebalo je da 5 godina bude u braku sa milijarderom, izdržala je 5 godina i 3 meseca, i zaradila 200 MILIONA DOLARA!

Svetskim medijima odjeknula je vest da se 50-godišnja Dženet Džekson razvodi od milijardera Visama al Mana, i to …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *