Home / Zabava i zanimljivosti / Ostao je BEZ PALCA na poslu: Kada vidite šta su mu ljekari zašili UMJESTO NJEGA, ostaćete bez riječi (FOTO)

Ostao je BEZ PALCA na poslu: Kada vidite šta su mu ljekari zašili UMJESTO NJEGA, ostaćete bez riječi (FOTO)

Australijanac po imenu Zek Mičel (20) doživio je veliku nesreću na poslu. On, naime, radi na jednom poljoprivrednom gazdinstvu, a u blizini je pruga. Jedno od goveda ga je napalo, a sve se desilo u blizini pruge.

ostao-bez-palca (1)

– Govedo me je udarilo, a onda mi priklještilo ruku na šini. Pritisak je bio toliki da sam ostao bez palca, što sam vidio kada sam ustao – kaže nesrećni momak i dodaje da je palac brzo stavio u ručni frižider u kome je stajalo pivo.

Odmah su ga prevezli u 150km udaljenu bolnicu, odakle su ga helikopterom prebacili do Perta.

Tu nije kraj njegovoj agoniji, jer su u Pertu dva puta probali da mu zašiju prst, ali nisu uspjeli, pa su ga poslali u Sidnej, gdje se takođe ne bi lijepo proveo da nije bilo dr Šona Niklina koji je riješio da odsječe Zekov nožni palac i zašije mu ga na dlan.

ostao-bez-palca (2)

– Moguće je prespojiti nerve i vratiti osjećaj. Prst će biti pokretljiv, veći od prosjeka, ali bolje i to nego ništa – kaže ovaj hirurg i dodaje da je to najbolja zamjena u takvim situacijama.

Izvor: zena.blic.rs

O nama danilo

Vidi još

Ovakvu scenu još niste videli: Žena uhvatila muža sa ljubavnicom! (VIDEO)

Žena je uhvatila nevernog supruga kako je varao dok je sedeo u kafiću sa svojom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *