Home / Zabava i zanimljivosti / NEĆE USPJETI… Tamara je vodila bitku na život i SMRT, a njena posljednja FOTKA je JEZIVA!

NEĆE USPJETI… Tamara je vodila bitku na život i SMRT, a njena posljednja FOTKA je JEZIVA!

Starleta, bivša farmerka i pjevačica Tamara Đurić nedavno je završila na VMA. Njeno stanje postalo je kritično nakon što joj se izlio hidrofilni gel kojim je uvećala svoju zadnjicu. Tamara, koja je zbog izlivanja silikona završila na VMA u intervjuima za medije ispričala da joj je život bio ugrožen i da se pokajala zbog toga što je pretjerala sa plastičnom hirurgijom. Takođe, i dalje se bori za spas.

Ona je poslije estetske korekcije na jednoj privatnoj klinici završila na Vojnomedicinskoj akademiji gdje su se ljekari borili za njen život. Tamara je poslije svega što je preživjela poručila svim pripadnicima ljepšeg pola da zaborave na estetske korekcije, ili da, ukoliko je to neophodno, pažljivo odaberu hirurga.

Tamara se sada uspješno oporavlja, a njeni fanovi je podržavaju u odluci da uzme udjela u borbi protiv plastične hirurgije, jer je na sopstvenom primjeru osjetila kako izgleda kada vam život visi o koncu upravo zbog pretjerivanja sa korekcijama na svom tijelu.

 

Ubrzo nakon što je izašla iz kritičnog stanja, Đurićeva je objavila fotku na svom instagram profilu! Mnogi su primijetili da je užasno mršava, čak na granici anoreksije, a sama starleta je potvrdila da nije mogla da konzumira hranu, da je imala visoku temperaturu i jake bolove.

 

Ipak, njena posljednja fotka zatekla je i uplašila njene pratioce. Đurićeva je postavila fotku Sizifa koji nikako ne uspijeva da završi svoj posao do kraja. Sa obzirom da je nedavno izašla iz kritičnog stanja, fanove je slijedila, jer ne znaju šta to Tamara neće uspjeti i odmah povezali sa njenim nedavnim stanjem.

(SrbijaDanas)

O nama danilo

Vidi još

Ovakvu scenu još niste videli: Žena uhvatila muža sa ljubavnicom! (VIDEO)

Žena je uhvatila nevernog supruga kako je varao dok je sedeo u kafiću sa svojom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *