Home / Zabava i zanimljivosti / Maturant na Facebooku objavio fotošopiranu sliku, u kuću mu upala krim policija!

Maturant na Facebooku objavio fotošopiranu sliku, u kuću mu upala krim policija!

PRIJE malo manje od mjesec dana jedan je maturant u Facebook grupi Maturanti 2016/2017 objavio kako je u posjedu rješenja mature iz Hrvatskog jezika. Bilo je to odmah nakon odgode tog ispita zbog propusta u Splitskoj školi, a svega nekoliko dana prije njegova pisanja.

Nakon nekog vremena, na njegov je kućni prag zbog te objave došla kriminalistička policija, a maturant koji je želio ostati anoniman, najviše zbog zaštite svoje obitelji, prepričao je za srednja.hršto se točno dogodilo.

“Zbog one objave da imam rješenja ispita iz Hrvatskog jezika od 19. lipnja, gdje sam još napravio photoshop sliku koja prikazuje kako mi je ravnateljica e-mailom poslala rješenja. Upravo zbog toga mi je došla policija, misleći da ja stvarno imam ispite. Ja sam im rekao da je photoshop, pa sam morao objasniti kako sam to napravio. Tada su mi objasnili da nisam smio koristiti tu e-mail adresu, jer to već spada pod krađu identiteta. Ispitivali su me zbog čega sam objavio, napravili su neki izvještaj i otišli”, prepričao je maturant.

Ipak, kaže, čini mu se da je policija došla zbog prijave nadležnog Ministarstva znanosti i obrazovanja.

“Koliko sam vidio, iz krim policije dobili su dopis iz Ministarstva obrazovanja kako bi me morali provjeriti imam li testove. Rekli su, također, da ja nisam jedini te da postoji poduža lista osoba koje moraju provjeriti”, kazao je.

index.hr

O nama danilo

Vidi još

Ovakvu scenu još niste videli: Žena uhvatila muža sa ljubavnicom! (VIDEO)

Žena je uhvatila nevernog supruga kako je varao dok je sedeo u kafiću sa svojom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *