Home / Zabava i zanimljivosti / Siledžije su ga maltretirale u školi, zvali su ga DJEČAK ZEC. Poslije pet godina sve se preokrenulo, on se totalno promijenio! (VIDEO)

Siledžije su ga maltretirale u školi, zvali su ga DJEČAK ZEC. Poslije pet godina sve se preokrenulo, on se totalno promijenio! (VIDEO)

Prije pet godina Evan Hil, mališa iz Hristove crkve na Novom Zelandu, uglavnom je bio poznat kao ‘dječak zec’ kako su ga siledžije zadirkivale zbog nevjerovatno velikih prednjih zuba.

Dete-zeka-620x350

Prednja četiri zubića ovom su mališanu bila toliko velika da nije čak mogao ni da zatvori usta, a njegovi roditelji nisu imali novca da mu obezbjede dentalnu operaciju, neophodnu kako bi Evan mogao normalno da funkcioniše.

Njegova majka je čak izjavila kako je razmišljala da kuću stavi pod hipoteku kako bi platila operaciju sinu.

I tada je Evanova priča postala viralna i sa svih strana su počele da stižu reči podrške, ali i finansijska sredstva.

Dete-zeka-2

Hiljade ljudi, što iz Evanove zajednice Hristove crkve, što iz cijelog Novog Zelanda, uglavnom potpuni stranci, slali su novac za pomoć Evanu.

Njegova operacija koštala je 100.000 dolara a sa svim donacijama novca je i preteklo. I nakon pet godina redovnih odlazaka kod zubara i hirurga Evanu je konačno uklonjena proteza nakon operacije i mogao je da pokaže svoj divni osmjeh.

Dete-zeka-4

– Ne znam gdje bismo bili danas bez tolike velikodušnosti ljudi – rekla je mama dječaka, i dodala da je od preostalog novca napravljen fond za pomoć drugoj djeci koja imaju dentalne probleme, piše portal “inspiremore.com”.

telegraf.rs

O nama danilo

Vidi još

Ovakvu scenu još niste videli: Žena uhvatila muža sa ljubavnicom! (VIDEO)

Žena je uhvatila nevernog supruga kako je varao dok je sedeo u kafiću sa svojom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *