Home / Zabava i zanimljivosti / NAKON 2,5 GODINA OTKRILA SE STRAŠNA ISTINA: Evo Šta Se Desilo Sa Nestalim Malezijskim Avionom!

NAKON 2,5 GODINA OTKRILA SE STRAŠNA ISTINA: Evo Šta Se Desilo Sa Nestalim Malezijskim Avionom!

Informacija je i zvanično potvrđena!

Peter Foley, prvi čovjek Biroa za bezbjednost saobraćaja Australije (ATSB), potvrdio je u izjavi za AAP da je analiza dijela krila nestalog malezijskog aviona na letu MH370 definitivno potvrdila da se ta letjelica nekontrolisano srušila u more, odnosno da nema govora o tome da je došlo do “kontrolisanog slijetanja” aviona sa 239 ljudi u njemu. – Bio je to “smrtonosni uron”!

 

Istraga je do tog zaključka došla na osnovu analize zakrilaca na pronađenom dijelu krila. Podsjetimo, ministar saobraćaja Australije Daren Chester potvrdio je prije nekoliko dana da dio olupine pronađen na otoku Pemba u Tanzaniji u šestom mjesecu ove godine pripada krilu malezijskog aviona MH370. Australija predvodi međunarodnu potragu za avionom koji je nestao 2014. godine sa 239 osoba. Chester je istakao da je pronađeni dio olupine dovezen u Australiju na zahtjev malezijske Vlade te da su na njemu radili stručnjaci ATSB-a

– Na kraju ispitivanja utvrđeno je da pronađeni dio pripada nestalom malezijskom avionu – pojasnio je Chester. Prema njegovim riječima, puni su nade da bi avion uskoro biti pronađen te da se nastavlja potraga za MH370. Putnički avion Malaysia Airlinesa nestao je 08.03.2014. godine tokom leta na relaciji Kuala Lumpur – Peking. Avion je nestao iznad Južnog kineskog mora, a u potragu za njim je uključeno nekoliko zemalja. Prilikom nestanka u avionu se nalazilo 227 putnika i 12 članova posade.

Izvor: Doznajemo.com

O nama danilo

Vidi još

Ovakvu scenu još niste videli: Žena uhvatila muža sa ljubavnicom! (VIDEO)

Žena je uhvatila nevernog supruga kako je varao dok je sedeo u kafiću sa svojom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *