Home / Zabava i zanimljivosti / DJEVOJČICA ČEKALA U SUDNICI NA USVAJANJE: Zanijemila je kada je vidjela ko je ušao na vrata!

DJEVOJČICA ČEKALA U SUDNICI NA USVAJANJE: Zanijemila je kada je vidjela ko je ušao na vrata!

Od kako je bila beba, Danijel je bila zbrinuta u hraniteljskoj porodici. U svojoj 5. godini, dočekala je momenat usvajanja, kada je dobila novu, stalnu porodicu. Ovaj dan je bio veoma poseban za djevojčicu i njenu novu porodicu, ali je uskoro postao još čarobniji, zahvaljujući socijalnom radniku koji poznaje Danijel. Njenoj novoj porodici je rečeno da Danijel obožava princeze.

U momentu kada je nova porodica sjedila sa Danijel u sudnici, gdje je trebalo da zakonski ozvaniče čin usvajanja, neko je ušao na vrata. Bila je to Snežana, iz Diznijevog animiranog filma! Djevojčica je ostala bez teksta!

Sudija je rekla da “ovo nije obično usvajanje, već prijem princeze u porodicu!“

Za Snežanom su ušle i mnoge druge princeze, kao i princ. Sudnica je bila šarena i prepuna zabavnih likova iz Diznijevih bajki. Danijel je blistala od radosti! Povrh svega, sudija joj je dozvolila da sama zaključi slučaj udarcem čekića. Svoj prvi dan novog života, u novoj porodici, ova lutkica neće zaboraviti nikad u životu!

kurir.rs

O nama danilo

Vidi još

Ovakvu scenu još niste videli: Žena uhvatila muža sa ljubavnicom! (VIDEO)

Žena je uhvatila nevernog supruga kako je varao dok je sedeo u kafiću sa svojom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *