Home / Zabava i zanimljivosti / ŽRTVA NASILNOG MUŽA: Olgu sahranjuju pored preminulog sina!

ŽRTVA NASILNOG MUŽA: Olgu sahranjuju pored preminulog sina!

Olga Lovrić (39), koju je kamenom ubio bivši muž Milan (46), a posleij toga se bacio pod voz, biće sahranjena najvjerovatnije pored svog sina, koga je izgubila prije pet godina! Olga je prije svog najmlađeg sina, koji sada ima tri godine, rodila još jednog dječaka, koji je umro samo nedjelju dana poslije rođenja, kažu poznanici ove porodice.

http://www.ekskluziva.ba/galerija/113380/113380_capture-20170710-165338.pnghttp://www.ekskluziva.ba/galerija/113380/113380_lovrici.jpg

 

Olga i Milan su prije oko pet godina, između drugog i trećeg djeteta, dobili takođe dječaka. Međutim, on je iz nepoznatih razloga umro nedjelju dana poslije rođenja!

 

Porodica ubijene Olge planira da je sahrani pored njene bebe, na groblju u Zemunu. Milan je sahranjen u subotu u Šidu, odakle je rodom i gdje mu živi porodica – kaže naš sagovornik.

 

Porodica još nije zakazala Olginu sahranu zbog kompletne dokumentacije koja mora da se prikupi poslije obavljene obdukcije.

 

– Sahrana je planirana za danas, ali je silom prilika pomjerena za neki drugi dan u toku nedjelje, kada budu obavljene sve formalnosti – objašnjava naš izvor.

 

Ubistvo se dogodilo 5. jula u Centru za socijalni rad na Novom Beogradu. Supružnici su došli na ugovoreni sastanak kako bi Milan u prisustvu socijalne radnice vidio njihove sinove od tri, osam i deset godina. Olgini prijatelji pretpostavljaju da je Milan isplanirao ubistvo.

 

– Pretpostavio je, vjerovatno, da Olga smatra da je u Centru bezbijedna i da neće biti na oprezu. Kada se završio njegov susret sa djecom, vjerovatno se sakrio i čekao da ih ona smjesti u autombil. Odmah poslije toga joj je prišao i pred njima je hladnokrvno ubio. Radnice Centra vidjele su da se napolju odvija drama, ali nisu izašle jer su bile uplašene za svoju bezbijednost – pričaju Olgini prijatelji.

 

Ubica je uspio da pobjegne i iste noći se bacio pod voz na Tošinom bunaru. Ovoj tragediji je predhodilo višegodišnje porodično nasilje. Nasilnik je 2010. uslovno osuđen zbog prebijanja supruge, dok je 2015. osuđen na dvije godine zatvora jer je pretukao najstarijeg sina zbog četvorke iz engleskog.

(Alo.rs)

O nama danilo

Vidi još

Ovakvu scenu još niste videli: Žena uhvatila muža sa ljubavnicom! (VIDEO)

Žena je uhvatila nevernog supruga kako je varao dok je sedeo u kafiću sa svojom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *