Home / Zabava i zanimljivosti / Od stomaka će ostati samo pločice: Cio svijet je poludjeo za receptom slavnog homeopate!

Od stomaka će ostati samo pločice: Cio svijet je poludjeo za receptom slavnog homeopate!

Kada je Piter Karvel na Jutjubu objavio recept i pripremu fantastičnog napitka za mršavljenje, svi su poludjeli za njim.foto-povrce
Riječ je o receptu koji je on dobio od slavnog britanskog homeopate, a nije ni čudo što ga je u kratkom vremenskom roku pogledalo skoro dva miliona ljudi, a evo i zašto. Naime, ako niste neki ljubitelj povrća, prirodni sokovi su odličan način da u svoje tijelo unesete hranljive materije

 

Ali, ako uz to još i iskombinujete prave namirnice, dobićete moćni napitak koji topi masne naslage sa stomaka i čisti organizam od nakupljenih toksina. Zato požurite u nabavku po namirnice i pripremite ovaj sjajan napitak.
Sastojci:

1 velika cvekla,
2-3 svježe šargarepe
4-5 štapova celera,
1 šaka svježeg spanaća
1 jabuka,
1 svježi krastavac,
2 rotkvice,
1 korijen svježeg đubmira (veličine 1 cm) i
1 limun.

Priprema:

Očišćeno povrće i jabuku iscijedite u sokovniku i popijte. Sok je najbolje konzumirati ujutro, a od ovih namirnica dobićete oko 500 ml soka. Oni koji su probali ovaj napitak kažu da je toliko hranljiv, da može da zameni multivitaminsku tabletu, pa čak i doručak.

 

Izvor: vesti-online

O nama danilo

Vidi još

Ovakvu scenu još niste videli: Žena uhvatila muža sa ljubavnicom! (VIDEO)

Žena je uhvatila nevernog supruga kako je varao dok je sedeo u kafiću sa svojom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *