Home / Zabava i zanimljivosti / Mama i kćerka su IZNENADA PREMINULE: A onda je baka pogledala sliku nastalu tog dana i VIDJELA ČUDO

Mama i kćerka su IZNENADA PREMINULE: A onda je baka pogledala sliku nastalu tog dana i VIDJELA ČUDO

Hana Simons je 25. aprila ove godine poginula u automobilskoj nesreći. Sa njom su u kolima bile njena devetomjesečna kćerkica Alana i prijateljica Lorin Buto. Sve tri su poginule.

nesreca-andjeo-foto (1)

U isto vrijeme dok se dešavala nesreća, na istom autoputu bila je i Anisa koja je žurila na posao. Zbog nesreće se saobraćaj ukočio pa je izašla i fotografisala mjesto nesreće da bi šefu dokazala da ima dobar razlog za kašnjenje. U tom trenutku nije znala detalje nesreće, bilo joj je bitno samo da na poslu nema problema zbog kašnjenja.

Tek kada je na vijestima čula sve detalje i da je troje života izgubljeno, pogledala je sliku malo pažljivije i – osjetila žmarce.

Slika je završila na internetu i postala viralna. Hanina majka, kao i većina ljudi, vjeruje da je ovo anđeoski znak.

nesreca-andjeo-foto (3)

– Anisa mi je dala poklon koji niko drugi nije mogao – rekla je medijima majka nesrećno nastradale žene. Ona je tu sliku uramila i čuva je u centralnom mjestu u kući, kao dokaz da su njena kćerka i unuka otišle na neko bolje mjesto.

Izvor: zena.blic.rs

O nama danilo

Vidi još

Ovakvu scenu još niste videli: Žena uhvatila muža sa ljubavnicom! (VIDEO)

Žena je uhvatila nevernog supruga kako je varao dok je sedeo u kafiću sa svojom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *