Home / Zabava i zanimljivosti / PAR DANA PRED POROĐAJ: Ljekari saopštili loše vijesti Ani Nikolić!

PAR DANA PRED POROĐAJ: Ljekari saopštili loše vijesti Ani Nikolić!

Ana Nikolić, koja je u osmom mjesecu trudnoće, zbog problema s povišenim pritiskom hitno mora da promijeni ishranu i ostavi cigarete, saznaje Kurir. Pjevačici je na posljednjoj kontroli ljekar sugerisao da promijeni način života kako bi izbjegla moguće komplikacije tokom porođaja.

http://www.ekskluziva.ba/galerija/113172/113172_1230599_damir_ff.jpghttp://www.ekskluziva.ba/galerija/113172/113172_1230613_123316546_ff.jpg

Ani u posljednje vrijeme varira pritisak, pa mora da povede računa pred porođaj. Često joj otiču ruke i noge i jede dosta slatkiša, što nije dobro za njeno stanje. Nakon što je nedavno uradila analizu krvi, doktor joj je rekao da izbjegava kalorična jela i da u jelovnik uvede ribu, bijelo meso, salate, cijeđene sokove… Naravno, mora da ostavi i cigarete – kaže naš izvor i dodaje da pjevačica ima veliku podršku muža Stefana Ðurića Raste:

– Reper joj dosta pomaže i trudi se da se njegova draga što više odmara.

 

Tim povodom pokušali smo da kontaktiramo s Nikolićkom, ali ona nije odgovarala na naše pozive. Inače, Ana i Rasta odavno su opremili sobu za kćerkicu, kojoj se veoma raduju. Oboje sitno broje do porođaja, a dvoume se da li da nasljednicu nazovu Drina ili Tara.

(Kurir)

O nama danilo

Vidi još

Ovakvu scenu još niste videli: Žena uhvatila muža sa ljubavnicom! (VIDEO)

Žena je uhvatila nevernog supruga kako je varao dok je sedeo u kafiću sa svojom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *