Home / Svijet i dešavanja / MAMA ZATEKLA SVOG SINA (14) NA SEBI USRED NOĆI a onda usljedilo …

MAMA ZATEKLA SVOG SINA (14) NA SEBI USRED NOĆI a onda usljedilo …

MAMA ZATEKLA SVOG SINA (14) NA SEBI USRED NOĆI a onda usljedilo … Danas 15godišnji dječak, čije ime ne može biti navedeno u javnosti iz pravnih razloga, pred Kraljevskim sudom u Prestonu u Velikoj Britaniji oslobođen je optužbe za navodno prošlogodišnje silovanje vlastite majke. Tinejdžer koji pati od tzv. Hiperaktivnog poremećaja/deficita pažnje (ADHD) i Aspergerovog sindroma, jednog od nekoliko poremećaja iz autističkog spektra, oslobođen je optužbi da je silovao vlastitu majku dok je ona spavala. Slučaj je privukao veliku pažnju javnosti, a mama nije teretila sina, te je za slučaj okrivila teškoće u odgoju dječaka sa spomenutim medicinskim problemima. Pred sudom, majka je rekla da se jedne noći probudila i zatekla svog sina, tada 14godišnjaka, na sebi.

 

Nakon što je vidio da je budna, dječak je pobjegao iz sobe. Ona je ustala vrišteći i misleći “Šta se događa?” – Svašta mi je prolazilo kroz glavu. Da li on mjesečari. Da li zna šta radi? Da li je svjestan? Prvo je mislila da je sve bio ružan san, a onda su je preplavili osjećaji otupjelosti, šoka i gađenja. Navodno su i mjeseci prije navodnog silovanja bili noćna mora, kada je riječ o ponašanju dječaka iz Blackpoola (Lancester), koji već duže vrijeme ima probleme u ponašanju i na liječenju je.

 

Izvor: Doznajemo.com

O nama danilo

Vidi još

Da bi dobila pare, trebalo je da 5 godina bude u braku sa milijarderom, izdržala je 5 godina i 3 meseca, i zaradila 200 MILIONA DOLARA!

Svetskim medijima odjeknula je vest da se 50-godišnja Dženet Džekson razvodi od milijardera Visama al Mana, i to …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *