Home / Showbizz / DOSTA JE ĆUTALA! PROGOVORILA BIVŠA ŽENA ŽIKE JAKŠIĆA I ŠOKIRALA SVE: KAKVA SAM LJUBAVNICA

DOSTA JE ĆUTALA! PROGOVORILA BIVŠA ŽENA ŽIKE JAKŠIĆA I ŠOKIRALA SVE: KAKVA SAM LJUBAVNICA

Da je nekada sedma godina braka zaista kobna, ali i da kraj uvek označava neki novi životni početak, pokazao je primer nekadašnje pevačice Dajane Jakšić, koja je nedavno bila u centru pažnje javnosti zbog razvoda od dvadeset četiri godine starijeg estradnog producenta Žike Jakšića. Sa osmehom na licu i verom u sebe zakoračila je sa njihovim petogodišnjim sinom Dušanom u novo, još neizvesno poglavlje svog životnog putovanja.

Šta joj ono donosi, kakvu budućnost u poslu, bez podrške producenta “Grand” televizije, pokazaće novi angažman na televizijskoj stanici koju Dajana još pažljivo bira. Kada se dogovori o novom poslovnom izazovu finalizuju, dvadesetosmogodišnja Beograđanka vratiće se svom nekadašnjem poslu – voditeljstvu.

 A u galeriji ispod pogledajte neke od Dajaninih i Žikinih fotki!

U saopštenju za javnost, koje je estradni bračni par objavio, saznali smo da je razvod sporazuman, od pojedinih medija – da je Žika raspoložen za novu vezu, a od Dajane – da će sa bivšim suprugom ostati u prijateljskim odnosima i da će se zajedno starati o sinu.Nakon što se sa Dušanom odselila iz porodične kuće koju je donedavno delila sa bivšim suprugom, Dajana otkriva, između ostalog, da razlika u godinama nikada ne može da stane na put pravoj ljubavi, da želi još dece, ali da se više neće udavati.

Dajana i Žika Jakšić

Foto: Srbija Danas

– Protekle dve nedelje protekle su mi u organizovanju rođendana mom sinu. S obzirom na to da je imao dosta zanimljivih rođendanskih želja, koje iziskuju mnogo vremena i strpljenja da bi bile ispunjene, nisam imala vremena da se mnogo bavim novinskim napisima – rekla je u svojoj ispovesti za Story, ali i otkrila da će svoju intimu i dalje čuvati podalje od javnosti:

– Kao i ranije, tako ću i ubuduće čuvati svoj intimni život, nisam pristalica stava da sve što mi se u životu dešava moram da plasiram u javnost. Sama reč intima dovoljno govori, neke stvari treba držati samo za sebe – rekla je Dajana.

Na pitanje kakva je Dajana kada nije ispred blica fotoaparata? Kakva je ćerka, prijateljica, ljubavnica ona je bez ustezanja rekla:

 

Žika Jakšić

Foto: Srbija Danas

– Na ovo pitanje bolje bi vam odgovorili moji roditelji i prijatelji, ali smatram da sam super ćerka, odan i veran prijatelj, a kao ljubavnica – pa sve zavisi od ljubavnika, izjavila je ona kroz šalu.

Izvor: topteme.com

O nama danilo

Vidi još

Slavu zamenili monaštvom: Nekada su bili poznate ličnosti, a onda su rešili da se posvete monaškom životu

Bili su sasvim obični ljudi svetovnog načina života. Javnost ih je upoznala na osnovu njihovog …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *