Home / Svijet i dešavanja / Majka je smestila bebu u krevetac da mirno spava: Premrla je od straha kada je videla jeziv prizor koji je kamera baš tada snimala! (FOTO)

Majka je smestila bebu u krevetac da mirno spava: Premrla je od straha kada je videla jeziv prizor koji je kamera baš tada snimala! (FOTO)

Mama tvrdi da je na bebi monitoru primetila “bebu duha” koja se popela na krevetac gde je spavao njen sin, star samo 18 meseci, prenosi Miror

Laura Haigh i njen partner Din Evans su postavili monitor nakon što je njihov sin Sebastijan pokušao da izađe iz svog krevetića.

Kada je Laura (39), majka četvoro dece, proverila monitor bila je prestravljena kada je videla “bebu duha” koja spava pored njenog sina.

Rekla je da je lebdeća figura izgledala kao da se bori sa stvarima u Sebastijanovoj sobi u njihovoj kući u Plimotu u Devonu.

Tata Din (42), dizajner brodova, odmah je požirio u sobu svog sina, ali ga je pronašao kako mirno spava.

Da sve bude još čudnije, “lebdeća figura” je ostala na monitoru i čak je pomerala poziciju.

Foto: Profimedia/Caters News

Foto: Profimedia/Caters News

Majka veruje da ovo nije naškodilo njenom sinu, jer bi on u protivnom bio uznemiren.

Međutim, ovo nije prvi put da se ovako nešto dešava ovoj porodici. Laura tvrdi da stalno čuje buku u kući i da su slike na zidovima ponekad okrenute naopako.

– Dešavalo se i da nam nestanu stvari koje su samo trenutak ranije bile na svom mestu, čak sam videla i senke na fotografijama koje smo raniije slikali. Ponekad čujemo decu kako trče na spratu, kada gore nema nikoga ili čak i kada nam deca nisu kod kuće – rekla je ova mama.

Telegraf.rs

O nama danilo

Vidi još

Da bi dobila pare, trebalo je da 5 godina bude u braku sa milijarderom, izdržala je 5 godina i 3 meseca, i zaradila 200 MILIONA DOLARA!

Svetskim medijima odjeknula je vest da se 50-godišnja Dženet Džekson razvodi od milijardera Visama al Mana, i to …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *