Home / Svijet i dešavanja / Tucite me djeco moja, to sam i zaslužila jer sam svaki moj dan poklonila da ostvarim nešto vama

Tucite me djeco moja, to sam i zaslužila jer sam svaki moj dan poklonila da ostvarim nešto vama

Zaista uznemirujuće fotografije i sve više slučajeva je i u Bosni i Hercegovini. Ovakvi slučajevi se dogođaju na koje se užasavaju mnogi ali stari nemoćni trpe i šute ne smiju da kažu, da ispolje svoju unutrašnu i vanjsku bol. Kažu samo šuti sramota je da svijet zna…

KAKVE TO DUŠE IMATE DJECO DRAGA, JA NISAM NIKOG I NIŠTA DIRALA I KRALA… SVE ŠTO SAM MOGLA VAMA SAM DALA… TUCITE ME TO SAM I ZASLUŽILA JER SAM SVAKI MOJ DAN POKLONILA DA OSTVARIM NEŠTO VAMA… HVALA VAM DJECO DRAGA I VI STE RODITELJI I VI MOŽETE OSJETITI OVU BOL KOJU JA SAD OSJEĆAM… ALI PROĆE NADAM SE PROĆE NISTE ME USMRTILi IAKO STE ŽELILi BOG SVE VIDI I SVE, ZNA I TO NEDA.

Starica je teško pretučena, što se može i vidjeti na fotografijama, a navodno sve zbog toga što je izgubila dječiju igračku?!

Slučaj je policiji prijavio drugi sin ove nane. Kako navode mediji, u premlaćivanje su bili uključeni ženin sin, njegova supruga i njene dvije sestre.

Navodno je supruga sve započela, nakon prepirke i optužbi na račun majke svog muža.

Tako da je majka na kraju dobila ni kriva ni dužna samo zato što je živa..

Zašto je naša starost i naš život teški vama djeco kad neznate ni da postojimo eto. Neće dugo potrajati i vi ćete na moj stepen doći kad i pred svoje boli vas niko ne voli.

Plačem iz duše ali suza nema istrošene djeco za Vama.

ALI I DALJE VOLI VAS VAŠA MAMA, TUCITE ME, JER SAM KRIVA ŠTO SAM ŽIVA, ALI JA IPAK ŽELIM, DA VAS GLEDAM I DA SAM TU SA VAMA..

fruktako.info

O nama danilo

Vidi još

Da bi dobila pare, trebalo je da 5 godina bude u braku sa milijarderom, izdržala je 5 godina i 3 meseca, i zaradila 200 MILIONA DOLARA!

Svetskim medijima odjeknula je vest da se 50-godišnja Dženet Džekson razvodi od milijardera Visama al Mana, i to …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *