Home / Svijet i dešavanja / Oterali su je sa bazena zbog ovog kupaćeg kostima: Komšije se žalile jer smatraju da je njen izgled neprikladan (FOTO)

Oterali su je sa bazena zbog ovog kupaćeg kostima: Komšije se žalile jer smatraju da je njen izgled neprikladan (FOTO)

Amerikanci Tajler Njuman i njegova verenica Tori svakog meseca uz stanarinu plaćaju dodatnih 300 dolara za održavanje bazena u svojoj zgradi, a za taj iznos trebalo bi da imaju slobodan pristup bazenu kad god žele

Umesto toga, prošle srede Tori je na bazenu doživela neugodnu situaciju, a pošto ju je obezbeđenje izbacilo, osećala se posramljeno. Razlog za izbacivanje bio je njen kupaći kostim. Prema tvrdnjama obezbeđenja, nosila je kupaći kostim s tangama, a u roku od tri minuta koliko je bila na bazenu nekoliko ljudi se požalilo obezbeđenju zbog njega.

Tajler je na Fejsbuku napisao koliko je besan zbog onoga što se dogodilo njegovoj verenici:

– Danas su mojoj verenici rekli da mora ili da se presvuče ili da obuče još nešto ili da ode s bazena koji plaćamo 300 dolara pored 1.000 dolara stanarine. Rekli su joj da kupaći kostim ima tange i da se komšije žale – napisao je mladić.

– Sve se to dogodilo nepunih pet minuta nakon što smo ušli na bazen. Usledila je rasprava, a na kraju je upravnik zgrade rekao da se slika i pogleda u ogledalo da vidi da je kupaći neprikladan – napisao je Tajler.

Tori je odgovorila da zna kako njen kupaći izgleda jer ga je ona sama kupila i da nije tanga, na šta joj je upravnik rekao da ona nema decu i da ne razume.

– Rekao joj je da normalni kupaći kostim pokriva celu zadnjicu i da je njeno telo veće od drugih, pa nije primereno da je takva pored dece. U kompleksu su tinejdžeri i ne moraš da ih uzbuđuješ, rekli su joj – napisao je Tajler i dodao:

– Nikad nisam video verenicu toliko posramljenu da nije mogla da pogleda prijateljicu u oči. Nikad nisam video da plače kao danas.

 

Telegraf.rs

O nama danilo

Vidi još

Da bi dobila pare, trebalo je da 5 godina bude u braku sa milijarderom, izdržala je 5 godina i 3 meseca, i zaradila 200 MILIONA DOLARA!

Svetskim medijima odjeknula je vest da se 50-godišnja Dženet Džekson razvodi od milijardera Visama al Mana, i to …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *