Home / Zabava i zanimljivosti / Nekada je bio “najjači dječak na svijetu”, a 16 godina kasnije je neprepoznatljiv!

Nekada je bio “najjači dječak na svijetu”, a 16 godina kasnije je neprepoznatljiv!

Porijeklom iz Ukrajine, Richard Sandrak je sa svojom porodicom emigrirao u USA još kada je bio dijete. Danas ima 24 godine i živi u Hollywoodu u Caliiforniji, a evo i iz kojeg razloga…

naslovna

Nakon preseljenja u Pennsylvaniju, njegov otac je počeo sa treninzima u teretani, usljed čega je i njega disciplinovao, te je Richard počeo oblikovati svoje tijelo poput profesionalca.

7f78f91b804af9d555df005fc363a4d6-800x418

Oba roditelja su mu bili vrhunci sportisti, te je i Richard ubrzo počeo sa razvojem profesionalne bodybuilding karijere.

najjaci-djecak-1

Prozvali su ga ”Maleni Herkules”. Loša strana njegove medalje jeste što nije imao djetinjstvo poput svojih vršnjaka. Dnevno je radio i do 600 trbušnjaka i 300 sklekova.

najjaci-djecak-2

Kada je Richard napunio 11 godina, njegov otac je osuđen za porodično nasilje. Smatralo se da su roditelji imali negativan uticaj na maloljetno dijete, te da su nesvjesno manupulirali njime. Nakon prestanka treniranja, Richard je postao normalno dijete, sa normalnim životom.

5c86feb415e47a343ca264b210615330-800x418

U narednom videu pogledajte njegovu transformaciju iz bodybuildera u normalnog mladića:

Kako sam kaže ne kaje se ni zbog čega što je prošao u životu, ali da danas prati svoje nove snove. Želi postati osoba dobra sebi, a ne nešto što drugi ljudi od njega očekuju.

Izvor: Virealno.com

O nama danilo

Vidi još

Ovakvu scenu još niste videli: Žena uhvatila muža sa ljubavnicom! (VIDEO)

Žena je uhvatila nevernog supruga kako je varao dok je sedeo u kafiću sa svojom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *