Home / Svijet i dešavanja / KANADA ZOVE SRBE: Nude godišnju platu od 60.000 dolara, a ovu su uslovi koje treba da ispunite!

KANADA ZOVE SRBE: Nude godišnju platu od 60.000 dolara, a ovu su uslovi koje treba da ispunite!

Moguće je preseljenje s porodicom

Jedna pokrajina u Kanadi Nju Bransvik (New Brunswick) nudi ubrzani program za stručne emigrante, a ponuda između ostalog obuhvata vozače kamiona! Plata koju mogu da dobiju, kako stoji na sajtu Telegraf.rs, jeste oko 61.000 dolara godišnje.

Naime, u ovu državu smeštenu na istočnoj obali, uz Atlantski okean, moguće je preseliti se sa porodicom, ali samo ako se ispune određeni uslovi.

– Potrebno je da vozač poseduje vozačku dozvolu E kategorije minimum tri godine, da ima poslovno iskustvo u poslednjih pet godina, kao i položen IELTS test sa najmanjom ocenom 5 (dokaz da ste u stanju da govorite, pišete, slušate i čitate na engleskom jeziku) – neki su od neophodnih zahteva koje zainteresovani treba da ispune.

Takođe, da bi emigrirali sa porodicom ili samostalno, potrebno je da vladi Kanade dokažete da imate dovoljno novca da se samostalno izdržavate.

Ovaj program je samo jedan od mnogih koje preko godine organizuju kandaske provincije, sa ciljem da poboljšaju svoju ekonomiju, ali i nasele nedovoljno naseljene krajeve.

Foto:profimedia
Izvor:srbijadanas.com/Telegraf

O nama danilo

Vidi još

Da bi dobila pare, trebalo je da 5 godina bude u braku sa milijarderom, izdržala je 5 godina i 3 meseca, i zaradila 200 MILIONA DOLARA!

Svetskim medijima odjeknula je vest da se 50-godišnja Dženet Džekson razvodi od milijardera Visama al Mana, i to …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *