Home / Showbizz / Izrešetali su ga sa 4 metka u leđa, morao je da puca… Prva velika ISPOVEST SINANA SAKIĆA o sinu koji je ubio najboljeg druga! (VIDEO)

Izrešetali su ga sa 4 metka u leđa, morao je da puca… Prva velika ISPOVEST SINANA SAKIĆA o sinu koji je ubio najboljeg druga! (VIDEO)

I dok se u medijima svakodnevno oglašavaju oni koji su na estradi nekoliko meseci ili tek nekoliko godina, žive legende kao što je Sinan Sakić pojave se tek onda kada se u njihovom privatnom životu dogodi skandal ili nesreća koja zavredi medijsku pažnju.

Upravo o tome pričao je Sinan u velikoj ispovesti o sinu Rašidu koji je osuđen na 12 godina zbog ubistva Dragoljuba Despotovića u Loznici, u maju 2002. godine.

Printskrin: Youtube/Goli Zivot TV HAPPY

Printskrin: Youtube/Goli Zivot TV HAPPY

Kako kaže Sinan, nikada niko nije rekao da je njegov sin pucao nakon što su pucali na njega, ali pored svega toga ne brani ga. Štaviše, otac mu je samo jednom otišao u posetu. Jednom, i nikad više.

– Njemu su 4 metka pucana u leđa, i on se branio i pucao je i on. I to niko živi nije pomenuo u životu! Niko živi, nikada…a četiri metka pucana u leđa. I danas dan, narkoman koji se leči od heroina šeta ulicom, a to dete ja sam voelo kao njega. Kupim mom trenerku, kupim njemu trenerku, kupim ovom patike, kupim njemu patike. To su deca koja su spavala zajedno, oni nisu mogli jedno bez drugoga nijednog jedinog sekunda – počeo je priču Sinan koji je objasnio kako je došlo do pucnjave.

Dete je izlazilo iz auta i četiri metka upucano mu je u leđa, bre… On je pucao i to se desilo… Ali, to niko nikada nije pomenuo u životu, Da ti kažem, ne branim ja ništa od toga. Ne branim, nego mi žao obojice… Šta da kažem, ajde? – sa knedlom u grlu i suzama u očima ispričao je Sinan.

Printskrin: Youtube/Goli Zivot TV HAPPY

Printskrin: Youtube/Goli Zivot TV HAPPY

Sakić se u tom trenutku nalazio na koncertu u Švajcarskoj.

– Javio mi je jedan moj drug. Kaže “brate, znaš da je Ćela ubio Drajinog…” Šta kažeš?! Kaže “i on je u bolnici, četiri metka ima u leđima”. Počeo ja da plačem, je*em ti koncert i je*em ti sve! Nema tu, profesionalac si. Ja pevam, smejem se… Siđem dole – plačem ko dete. Znaš ono kad…sram te da izađeš na ulicu. A onda izađem na ulicu a kažu “pa šta sad, svi su krivi, i njega su pokušali da ubiju”… Nikad to niko nije ispričao, nikad!

Printskrin: Youtube/Goli Zivot TV HAPPY

Printskrin: Youtube/Goli Zivot TV HAPPY

Sinan nije otišao sinu u bolnicu. U zatvor jeste, jednom.

Nisam išao u bolnicu, a nisam jer mi je bilo žao. Bilo mi je žao jer su spavali zajedno, nisu mogli jedan bez drugog… Kako je to moglo da se desi?! I onda sam rekao “ne, ja ni u snu ne idem”. Ja sam njemu samo jednom u životu otišao u zatvor, samo jednom! Rekao sam mu: “Ti znaš koliko sam ja i tebe i njega voleo. Svako neka nosi svoj teret, a ja tu neću da postojim. Ako ti nešto bude trebalo ja ću ti dati, poslaću ti, ali ja više neću dolaziti” – ispričao je za “Goli život” Sakić čiji sin bi uskoro trebalo da izađe na slobodu.

O nama danilo

Vidi još

Slavu zamenili monaštvom: Nekada su bili poznate ličnosti, a onda su rešili da se posvete monaškom životu

Bili su sasvim obični ljudi svetovnog načina života. Javnost ih je upoznala na osnovu njihovog …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *