Home / Showbizz / Pre 6 godina je pobedio u Zvezdama Granda, nije postao zvezda, promenio je profesiju, a sada svi STREPE od njega! (VIDEO)

Pre 6 godina je pobedio u Zvezdama Granda, nije postao zvezda, promenio je profesiju, a sada svi STREPE od njega! (VIDEO)

Kada je 2011. Stefan Petrušić (27) pobedio u “Zvezdama Granda”, svi su mu prognozirali sjajnu karijeru, ali, sticajem okolnosti, on nije postao velika zvezda kao što su mnogi očekivali, i iako povremeno objavljuje nove pesme, okrenuo se svojoj drugoj ljubavi – pravu, i trenutno radi kao advokat.

Iako je u devetom krugu ispao iz takmičenja, dobio je još jednu šansu u baražu, vratio se i na kraju ubedljivo trijumfovao u finalu koje je održano 2. jula 2011. u “Areni”.

Stefan je objavio jedan album (2012.) i šest singlova.

Međutim, nije zapostavio studije – nakon “Zvezda Granda” završio je Pravni fakultet u Beogradu, a tajne zanata je “kupio” od strica koji je poznati advokat. Petrušić trenutno radi u jednoj advokatskoj kancelariji, a mnogi u šali kažu da je i kao pravnik strah i trepet, kao što je to bio slučaj i u “Zvezdama Granda”.

(Telegraf.rs)

O nama cura

Vidi još

Slavu zamenili monaštvom: Nekada su bili poznate ličnosti, a onda su rešili da se posvete monaškom životu

Bili su sasvim obični ljudi svetovnog načina života. Javnost ih je upoznala na osnovu njihovog …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *