Home / Svijet i dešavanja / SJEKIROM POBIO UKUĆANE: Na pitanje policajaca zašto je to uradio, odgovorio sa TRI JEZIVE RIJEČI!

SJEKIROM POBIO UKUĆANE: Na pitanje policajaca zašto je to uradio, odgovorio sa TRI JEZIVE RIJEČI!

Tijela ubijenih prevezena su u mrtvačnicu u Goraždu, gdje će biti obavljena obdukcija, a goraždanska policija preuzela je ubicu od kolega iz Sarajeva.

 

Ubistvo se najvjerovatnije dogodilo 2. maja, ali su tijela pronađena tek danas, nakon što se Nezir predao policiji u Sarajevu i kazao šta je učinio.

 

Kako saznajemo od mještana ovog sela, udaljenog nekoliko kilometara od grada, policija je prilikom ulaska u kuću zatekla stravičan prizor. Tijela ubijenih nalazila su se po cijeloj kući, a ubica ih je, prije nego što je napustio mjesto zločina, pokrio dekama.

 

Tijelo njegove majke navodno se nalazilo na stolici za kompjuterom, očuhovo tijelo nađeno je u kadi, dok je nana bila na krevetu.

 

Niko još ne zna šta je prethodilo zločinu, niti koji su njegovi eventualni motivi. Zasad je poznato da su sve četvero, zajedno sa Nezirovim najmlađim bratom, taj dan skupa radili u malinjaku.

 

– Inače su bili vrijedna porodica. Imaju plastenike i ogromni malinjak na skoro pet duluma zemlje. Nezir je uvijek bio pomalo čudan, ali se ovakvoj tragediji niko nije nadao. Nije mi poznato da li su imali nekih porodičnih problema – kazao nam je jedan mještanin, koji nije želio da mu objavimo ime.

 

Saznali smo i da Nezir ima još trojicu braće, koji žive sa ocem u Goraždu. Jedan od njih je čak, kako pričaju mještani, dolazio jučer do kuće i donio neko crijevo, ali je, nakon što je naišao na zaključana vrata, ostavio poruku da je dolazio, te da će ponovo navratiti u petak.

 

Ni slutio nije da se u kući nalaze tijela njegovih najbližih, koje je Nezir ubio dan ranije. Nakon što je pobio svoje ukućane, Nezir je zaključao kuću, bacio ključ i zaputio se u Sarajevo, gdje se danas predao pripadnicima policije na Ilidži.

 

Navodno je policajcima koji su ga pitali zašto je to učinio, kazao samo da “život nije fer“.

(Faktor)

O nama danilo

Vidi još

Da bi dobila pare, trebalo je da 5 godina bude u braku sa milijarderom, izdržala je 5 godina i 3 meseca, i zaradila 200 MILIONA DOLARA!

Svetskim medijima odjeknula je vest da se 50-godišnja Dženet Džekson razvodi od milijardera Visama al Mana, i to …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *