Home / Svijet i dešavanja / STARICI (88) SE ISPUNIO SAN: Htjela samo frižider da zapamti da ga je imala u životu, dobila mnogo više!

STARICI (88) SE ISPUNIO SAN: Htjela samo frižider da zapamti da ga je imala u životu, dobila mnogo više!

Priča o starici u suzama dirnula je mnoge. 88-godišnja nana Hankija živi sa bolesnim sinom Abdulahom i plete čarape i prodaje po pijacama kako bi prehranila svoga bolesnog sina.

starica-kuca

Prošlog mjeseca Hankija Omerović Svojat isa suzama u očima otkrila je svoju veliku želju:Sine, kupite mi frižider da zapamtim da i ja u svom životu imam frižider”.

Mnogi su se uključili u akciju da joj se pomogne i nakon mjesec dana vidljiv je rezultat:

–  Na kraju ove godine! Nisam mogao ni sanjati, kad sam objavio apel za pomoć, da će se rekordnom roku završiti KUĆA majke Hankije Omerović. U toku su završni radovi fasade, a imaju sredstva i za namještaj, koja je prodavala pape sa svojih 88 godina, da preživi i sakupi za dženazu! Mnogo dobrih ljudi je sudjelovalo u akciji. Molim Gospodara svjetova da njima napravi ljepšu kuću u dženetu, a majki Hankiji dadne zdravlja da koju godinu uživa u toplom domu!

Duša draga! – naveo je organizator akcije.

Izvor: doznajemo.com

O nama danilo

Vidi još

Da bi dobila pare, trebalo je da 5 godina bude u braku sa milijarderom, izdržala je 5 godina i 3 meseca, i zaradila 200 MILIONA DOLARA!

Svetskim medijima odjeknula je vest da se 50-godišnja Dženet Džekson razvodi od milijardera Visama al Mana, i to …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *