Home / Zabava i zanimljivosti / Na Fotografiji Staroj 100 Godina, Pronašli Su Uznemirujući Detalj: Pogledajte Žene U 2. Redu!

Na Fotografiji Staroj 100 Godina, Pronašli Su Uznemirujući Detalj: Pogledajte Žene U 2. Redu!

Ova fotografija stara je više od 100 godina, ali je u posljednje vrijeme odjednom postala predmet žestoke rasprave na društvenim mrežama. Je li to zaista duh na ovoj fotografiji ili je to zapravo samo optička varka?

Ova fotografija stara je više od 100 godina, ali je u posljednje vrijeme odjednom postala predmet žestoke rasprave na društvenim mrežama. Žena po imenu Linda postavila ju je na Internet i napisala:

 

“Lijepo je vidjeti staru fotografiju moje bake, u vrijeme kada je ona radila u mlinu. Njeno ime je Elen, četvrta s lijeva, u drugom redu. Moj otac je fotografiju godinama čuvao, a sada na njoj vidimo duha.“Vidite li vi duha na njoj?

 

Pažljivo osmotrite rame njene bake u drugom redu, skroz desno. Vidite li nešto na njemu?

 

Iako je malo izvan fokusa, jasno se prepoznaje jedna šaka. Sve djevojke drže svoje ruke prekrštene ispred tijela, tako da ruka ne može biti neke od njih.

 

“Ja zapravo ne vjerujem u duhove, ali u slučaju ove fotografije nešto čudno je po srijedi. Ipak, nadam se da sve ovo zapravo ne znači ništa!“Ili je, ustvari, riječ o Photoshop-u?

(Kurir)

O nama danilo

Vidi još

Ovakvu scenu još niste videli: Žena uhvatila muža sa ljubavnicom! (VIDEO)

Žena je uhvatila nevernog supruga kako je varao dok je sedeo u kafiću sa svojom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *