Home / Svijet i dešavanja / NA DŽENAZI MALOG DENISA KOJEG JE UBILA MAMA: Otac uzeo tabut mališana i onda…

NA DŽENAZI MALOG DENISA KOJEG JE UBILA MAMA: Otac uzeo tabut mališana i onda…

Na mjesnom groblju u Elezovićima blizu Velike Kladuše danas je ukopan trogodišnji Denis Pašić za čiju se smrt sumnjiči njegova majka Chiara Pašić, rođena Rojnić.

Ispraćaj dječaka bio je u dvorištu porodične kuće dječakovog oca Rešida koji je cijelo vrijeme bio pod budnim okom zatvorskih policajaca.

Tijelo svog sina nosio je Rešid Pašić koji je stigao iz zatvora u Bihaću. Žene su plakale, a muškarci su krišom brisali suze. Dok je hodža učio nad djetetom umotanom i položenom, Rešid se slomio i zajecao.

Dženaza je klanjana u prisustvu velikog broja rodbine i sugrađana. Tijelo dječaka jučer je iz Pule dovezeno u BiH, nakon što je njegov otac Rešid Pašić potpisao početkom sedmice saglasnost za ukop njegovog sina u Velikoj Kladuši.

Rešidova sestra izjavila je da je dječakov otac osuđen je na tri godine jer je pretukao Chiaru i svog komšiju kada ih je zatekao u krevetu nakon što se vratio s posla.

Podsjetimo, za ubistvo malog Denisa Pašića u Puli sumnjiči se njegova majka Chiara. Dječaka je, zajedno s maloljetnicom, ubila u stanu u u ulici Akvilejski prilaz u kojoj je Denis živio s majkom.

Nakon ubistva su dječakovo tijelo zamotale i pod okriljem noći bacile u more. Kako bi pokušala zavarati policiju, majka je prijavila nestanak dječaka, ali ih je drugog jutra ipak odvela do mjesta gdje je pronađeno njegovo tijelo.

Izvor: cikmagazin.com

O nama cura

Vidi još

Da bi dobila pare, trebalo je da 5 godina bude u braku sa milijarderom, izdržala je 5 godina i 3 meseca, i zaradila 200 MILIONA DOLARA!

Svetskim medijima odjeknula je vest da se 50-godišnja Dženet Džekson razvodi od milijardera Visama al Mana, i to …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *