Home / Zabava i zanimljivosti / OVE POJAVE ŠOKIRALE SU SVIJET: Ovih 7 bića su i dalje neriješena misterija (FOTO)

OVE POJAVE ŠOKIRALE SU SVIJET: Ovih 7 bića su i dalje neriješena misterija (FOTO)

Naša planeta definitivno je puna nerazjašnjenih i čudnih misterija. Skoro svakodnevno ljudi viđaju neobične pojave, a kada uspiju da ih fotografišu, cijeli svijet zanijemi.

Ovih 6 izazvale su jaku reakciju javnosti, a ni dan danas se ne zna ni kako su nastale, ni šta je tačno u pitanju!

1

Ova kreatura neobičnog oblika pronađena na Tajlandu ostavila je veliku misteriju iza sebe, jer je brzo uginula, a niko nikad nije saznao o čemu se tačno radi i šta je ona bila, jer izgledom podsjeća na ljudsku bebu, ali na ekstremitetima umjesto prstiju ima nešto slično kopitima.

2

Životinja sa majmunskom vilicom, ispupčenim čelom, malom njuškom i sitnim očima koje se skoro dodiruju, šokirala je svijet. Prednje noge su znatno kraće od zadnjih, naučnici kažu da najviše podsjeća na svinju, ali ipak nije.

3

Kada su mediji objavili da se u jednoj kineskoj provinciji rodila koza sa 7 nogu, svijet je ostao u šoku. Vlasnica je rekla da se mladunče teško rodilo, a da koristi samo četiri od svojih sedam nogu, dok se za preostale tri ne zna kako su uopšte nastale.

4

Kreatura koju su mnogi proglasili čudovištem! Glava glodara i češljusti dinosaurusa na ovom stvorenju mnogi su ocjenili kao posljedicu mutacije uslijed masovnih testiranja proizvoda na životinjama.

5

Riba monstruoznog izgleda pronađena na jednoj plaži zauvijek je ostala misterija za čovječanstvo.

6

Ovu pojavu mnogi su ironično okarakterisali kao dokaz da je čovjek nastao od majmuna, dok su naučnici veoma zabrinuti kada je u pitanju ovo čudno biće.

7

Da li je ovo pas? Ili vuk? Ili možda čovjek? Ovo stvorenje toliko je zbunilo svijet, da čak ni najvrsniji stručnjaci nisu uspjeli da se slože oko toga šta ovo misteriozno biće predstavlja.

Pogledajte video!

(Stil.kurir.rs)

O nama danilo

Vidi još

Ovakvu scenu još niste videli: Žena uhvatila muža sa ljubavnicom! (VIDEO)

Žena je uhvatila nevernog supruga kako je varao dok je sedeo u kafiću sa svojom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *