Home / Zabava i zanimljivosti / NA PRVI POGLED OBIČNA MLADA U VJENČANICI: Primjećujete li nešto neobično na ovoj fotografiji? (FOTO)

NA PRVI POGLED OBIČNA MLADA U VJENČANICI: Primjećujete li nešto neobično na ovoj fotografiji? (FOTO)

ONJECK – U samoproglašenoj Donjeckoj Narodnoj Republici jučer je sklopljen prvi brak – oženio se lokalni junak samoodbrane Arsen Pavlov, poznatiji kao Motorola sa  Jelenom Koljenkinom.

Galerijen se nalazi OVDJE Mlada je bila u tradicionalnoj bijeloj vjenčanici, ali u kosi je imala crno-narandžastu traku Svetog Đorđa i ne tako tradicionalnu futrolu s pištoljem ispod pazuha.

Među gostima su bili komandant samoodbrane DNR Igor Strelkov, narodni gubernator Pavel Gubarev i ostale vojne i poltičke vođe te samoproglašene republike.

Motorola i Jelena su se upoznali u Semjonovki, selu kod Slavjanska – ona je bila ranjena, a on joj je pomogao.

O Motoroli inače kruže prave legende. Kažu da je on “kriv“ za to što je propao prvi ukrajinski napad na Semjonovku. Vidjevši da se ukrajinske snage skupljaju u zoru, Motorola je zgrabio megafon i počeo da pjeva kao hodža kad poziva u džamiju. Ukrajinci su stali i odložili akciju jer je počelo da priča da je u Semjonovku došao čitav bataljon Čečena.

Istina ili ne, tek predsjednik ruske republike Čečenije Ramzan Kadirov se strašno ljutio po Tviteru zbog toga što ga prozivaju da šalje borce i pisao je da ne mora on da zna gdje je ama baš svaki Čečen.

(Kurir)

O nama cura

Vidi još

Ovakvu scenu još niste videli: Žena uhvatila muža sa ljubavnicom! (VIDEO)

Žena je uhvatila nevernog supruga kako je varao dok je sedeo u kafiću sa svojom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *