Home / Showbizz / Vratio mu se tumor! Ljubiša Samardžić hitno primljen u bolnicu, pogoršalo mu se zdravlje!

Vratio mu se tumor! Ljubiša Samardžić hitno primljen u bolnicu, pogoršalo mu se zdravlje!

Legendarni glumac Ljubiša Samardžić bori se za život! Nezaboravni Ljubiša Samardžić Smoki primljen je nedavno u beogradski Institut za hematologiju, gde lekari čine sve kako bi mu pomogli.

Čuvenom policajcu sa Petlovog brda vratio se tumor na mozgu koji mu je odstranjen krajem prošle godine. Kako mediji prenose, njegovo zdravstveno stanje je izuzetno loše, ali Samardžić ne želi da se preda.

“Ljubiša se ne oseća dobro, bolest se vratila u još gorem obliku. Mnogo mu se pogoršalo stanje, ali se on nada da će se oporaviti. Optimističan je kao i uvek. Teško mu pada što leži u bolnici, ali se bori”, kaže izvor.

On prenosi da su uz Ljubišu svakodnevno članovi njegove porodice.

FOTO: Youtube/Printscreen

“Obilaze ga stalno i hrabre, ali im svima teško pada što je Ljubiša ovako loše. Njegova supruga Mira je neutešna. Užasno je podnela kada su im lekari saopštili da se tumor vratio, ali zbog muža pokušava da bude jaka”, rekao je izvor, prenose mediji.

Nakon što mu je u decembru prošle godine odstranjen tumor, Samardžić se osećao bolje. On se čak pojavio i na otvaranju 64. Martovskog festivala u Domu omladine, gde je premijerno prikazan njegov biografski dokumentarni film “Panta rei”. On je i tada poručio da je spreman da ide dalje.

“Nemam reči. Uzbuđen sam. Ovaj moj dokumentarni film je pao u vreme kada me zdravlje ne služi, ali u svakom slučaju – idemo dalje. Ponosam sam što ste organizovali tako dobru manifestaciju koja će živeti duže nego ja, logično”, poručio je tada slavni glumac.

FOTO: Youtube/Printscreen

Uz Ljubišu na otvaranju Martovskog festivala, pored supruge Mire, bio je i njegov veliki prijatelj Puriša Đorđević, slavni srpski režiser i scenarista. On se mnogo rastužio kada je saznao da je njegovom prijatelju ponovo pozlilo.

“Jao Bože, nije valjda. Žao mi je, ne mogu da verujem. Nisam formalista, neću da dajem nikakve posebne izjave povodom njegovog zdravstvenog stanja. Znam kakva je to bolest, moram odmah zvati njegovu suprugu Miru”, rekao je, kako mediji prenose, uznemireni Puriša.

Izvor: Informer

O nama danilo

Vidi još

Slavu zamenili monaštvom: Nekada su bili poznate ličnosti, a onda su rešili da se posvete monaškom životu

Bili su sasvim obični ljudi svetovnog načina života. Javnost ih je upoznala na osnovu njihovog …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *