Home / Svijet i dešavanja / Siniši iz Žitorađe pre smrti KLEŠTIMA VADILI ZUBE?! Pre nego što je umro sinu OTKRIO KLJUČNU STVAR!

Siniši iz Žitorađe pre smrti KLEŠTIMA VADILI ZUBE?! Pre nego što je umro sinu OTKRIO KLJUČNU STVAR!

Sin stradalog sumnja da su njegovg oca bacili sa terase iz šale

M. D. (32) iz Žitorađe uhapšen je zbog sumnje da je na Markovdan sa terase kuće svog oca gurnuo Sinišu Milenkovića (52) koji je od zadobijenih povreda preminuo u bolnici.

 

Osumnjičenom je određen pritvor od 30 dana, a šta se tačno dešavalo utvrdiće istraga. Prema nezvaničnim informacijama, svedoci su vođeni na poligrafsko ispitivanje.

 

Bogdan Milenković, sin stradalog, i dalje ne može da shvati šta je razlog i kako je njegov otac nastradao. Jedino što je izvesno je da je njegov otac tog dana bio zadužen da peče prase na ražnju i pomaže oko drugih poslova domaćinima koji su slavili.

Otac u suzama

Foto: Profimedia/ilustracija

– Otac je platio glavom zbog bahatosti i neslane šale koju su okupljni terali ne njegov račun. Sumnjam da je gurnut sa terase od oko 3 metra, ali ne mogu sa sigurnošću da tvrdim.

Bogdan tvrdi da ovo nije prvi put da su ga ljudi kod kojih je služio ili radio za male pare ponižavali i iživljavali se nad njim. On kaže da su mu pre izvesnog vremena kleštima vadili zube, te da su sve to snimali telefonom.

 

– Kada se moj otac požalio da ga boli zub, uzeli su klešta koja koriste majstori i njime mu vadili zub. Svce su to snimali i terali šalu s mojim ocem samo da bi se zabavljali – ističe Bogdan.

“Rekao je da su ga gurnuli”

Pošto su kolima Sinišu dovezli u Dom zdravlja, dežurni lekar ga je pregledao i rekao da se ne radi o teškim povredama, pa su ga sanitetom povezli kući. U kući je bila baka, majka mog oca. Došao sam posle sat ili dva i video da je otac teško povređen. Bio je u teškom stanju i pitao sam ga o čemu se radi, ali je uspeo samo da kaže da su ga gurnuli sa terase kuće. Pitao sam oca zašto su ga gurnuli sa terase, a on mi je samo rekao “Onako”. Više ništa nije mogao da kaže – priča Bogdan Milenković.

nedeljnikafera.net

O nama danilo

Vidi još

Da bi dobila pare, trebalo je da 5 godina bude u braku sa milijarderom, izdržala je 5 godina i 3 meseca, i zaradila 200 MILIONA DOLARA!

Svetskim medijima odjeknula je vest da se 50-godišnja Dženet Džekson razvodi od milijardera Visama al Mana, i to …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *