Home / Zdravlje i ljepota / ŽELITE UVEK GLATKE PETE? Kako da same kod kuće za samo 60 sekundi uradite najbolji pedikir ikada!

ŽELITE UVEK GLATKE PETE? Kako da same kod kuće za samo 60 sekundi uradite najbolji pedikir ikada!

Dolazi nam sve lepše vreme i dani otvorene obuće su sve bliže.
Pete u njima nikako ne smeju izgledati neuredno koliko god da je obuća lepa i šta god da ste obukli. Mislite na vreme i sredite ih same kod kuće bez višečasovnog sedenja i dosađivanja u salonu i to na vrlo jednostavan način. Pogledajte kako to da uradite!

Šta god da koristite za negu peta, sigurni smo da će vam upravo OVA naprava za pete biti od mnogo veće koristi – Personal Pedi električna turpija za pete! Kamen za pete je odavno prevaziđen i zaslužujete nešto mnogo bolje, nešto što OVDE možete naći na VELIKOM POPUSTU od skoro 60%!

Uz Personal Pedi rotirajuću električnu turpiju za pete ćete imati uredna i meka stopala za samo 1 izdvojen minut dnevno. Nećete morati da trošite novac na tretmane u salonima i na skupe preparate koji nemaju efekta. Pogledajte rezulatete korišćenja ove sjajne turpije:

Komplet sadrži Personal Pedi aparat sa kristalnim valjkom i poklopcem, četkicu za čišćenje i još jedan kristalni valjak GRATIS. Uverite se sa kakvom lakoćom možete doći do negovanih peta klikom OVDE. Iskoristite ovaj sjajni popust i uživajte u prelepim glatkim petama!

Poručite putem telefona na broj 011/6 888 999 od 8-17h ili online OVDE non stop.

Izvor: kurir.rs

O nama cura

Vidi još

SRUŠEN VELIKI MIT: Normalan pritisak nije 120 sa 80, već…

Već godinama živimo u zabludi o tome šta je normalan krvni pritisak, a kada je …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *