Home / Zabava i zanimljivosti / PRIJAVILA SAM SE ZA RAD NA FARMI U AUSTRALIJI, A ŽIVOT MI JE POSTAO PAKAO: Bilo je strašnije od svakog horora ikada! (FOTO)

PRIJAVILA SAM SE ZA RAD NA FARMI U AUSTRALIJI, A ŽIVOT MI JE POSTAO PAKAO: Bilo je strašnije od svakog horora ikada! (FOTO)

Natali je devojka koja je želela da deo svog odmora provede na farmi na kojoj bi privređivala, ali je tamo imala najgore iskustvo u životu

Natali, koja je rođena Italijanka je mislila da se prijavljuje za rad na farmi u Australiji, međutim, ona nije imala pojma da će tamo doživeti pakao od života.

Napunila je 27 godina i želela je da ode na neku farmu i da se bavi poljoprivrednim poslovima. Ali, kada je tamo otišla, osetila je da je to strašnije od bilo kakvog groznog filma.

 

Pošto je po struci programer, istražila je koja bi farma njoj najviše odgovarala, i u kojoj bi čak i uživala. Ali onog trenutka kada je farmer prihvatio njen zahtev znala ja da nešto nije u redu.

Foto: SBS

Foto: SBS

Kada je stigla na farmu, videla je da je krevet bio u raspadu, kao ni da nema čistu posteljinu. Pored toga, farmer je bio nepristojan, grub i smrdeo je na alkohol.

Ali to nisu bili njeni najveći problemi. Za nju su ovo bile najgore dve sedmice njenog života.

Foto: SBS

Foto: SBS

Bilo je užasno. Ljudi su me pitali da li sam gledala “Wolf Creek”, u to vreme nisam, ali oni ne znaju da sam ja upravo to doživela – rekla je Natali.

Ne samo da nije imala dometa, zbog čega nije mogla da obavlja pozive, nije imala ni pristup internet mreži, a on ju je svakodnevno pratio, i ponašao se ponižavajuće prema njoj.

–  Zastrašivao me je i tražio da uradim stvari koje normalna osoba ne bi radila. Jednom je preda mnom zaklao jagnje, i  rekao “Eto vidiš šta se dešava kad se iznerviram” – priča Natali.

Foto: SBS

Foto: SBS

Nije smela da spava mirno, razmišljala je samo kako da pobegne i da se izvuče odatle.

Znala sam da ako uskoro ne odem uradiću nešto, što će ga razbesneti –  priča ona.

Uspela sam da kontaktiram mog šefa u Sidnej, poslala sam mejl da mi je potrebna pomoć.

Uskoro je i došla policija, i tako sam se spasila. Nisu mogli da ga uhapse, jer to  što on radi ne podleže zakonu koji bi ga osudio, ali je za mene ovo bilo najgore iskustvo u životu – zaključuje Natali.

(Telegraf.rs/Izvor:news.com.au)

O nama danilo

Vidi još

Ovakvu scenu još niste videli: Žena uhvatila muža sa ljubavnicom! (VIDEO)

Žena je uhvatila nevernog supruga kako je varao dok je sedeo u kafiću sa svojom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *