Home / Svijet i dešavanja / Znate li šta znači ako možete ovako saviti PALAC?! Odnosno AKO NE MOŽETE???

Znate li šta znači ako možete ovako saviti PALAC?! Odnosno AKO NE MOŽETE???

Fleksibilnost našeg palca je vrijedan pokazatelj kakvi smo zapravo.
Evo kako da to provjerite:
Opustite palac. Držite kraj i okrenite ga s druge strane. Palac se rotira relativno lako i ne odupire, i donji dio se lako savija natrag pod velikim uglom.
Palac se snažno opire rotirati, i donja zona je kruta Ti si dobar mirotvorac, pregovarač, i predstavnik za odnose s javnošću. Vi ste velikodušni i često ekstravagantni s novcem. Ako spadate u ovu grupu, morate paziti da ne postanete previše ekstravaganti s novcem, vremenom, i osobnom energijom koju dajete drugima. Rad i igra na uravnotežen način će postići odlične rezultate u životu i zadržati vaše tijelo zdravim. Ti si konzervativna, oprezna, rezervisana, i otporna osoba.

 

Ne prihvatate promjene lako.Radite stvari na svoj način. Također, tu je otpor za sugestije od drugih ljudi, čak i kada to znači da ćete možda bolje riješiti problem. Ti si tvrdoglava osoba. Izazov za osobe s ovim palacem je da se opuste i uživaju u novim načinima obavljanja stvari.

saznaj-doznaj.info

O nama danilo

Vidi još

Da bi dobila pare, trebalo je da 5 godina bude u braku sa milijarderom, izdržala je 5 godina i 3 meseca, i zaradila 200 MILIONA DOLARA!

Svetskim medijima odjeknula je vest da se 50-godišnja Dženet Džekson razvodi od milijardera Visama al Mana, i to …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *