Home / Showbizz / NEĆETE VEROVATI ZBOG ČEGA SE POVUKAO Ovako danas izgleda Cobe (FOTO)

NEĆETE VEROVATI ZBOG ČEGA SE POVUKAO Ovako danas izgleda Cobe (FOTO)

Treća sezona “Zvezda Granda” je bila ujedno i najuspešnija, jer je iznedrila zvezde poput Rade Manojlović, Katarine Živković i Milana Stankovića.

Cobe

Cobe, Foto: screenshot Youtube

U ovoj sezoni pobedu je odneo Subotičanin Dušan Svilar, a publiku osvojili i pevači poput Nemanja Stevanovića i Slobodan Batjarević Cobe.

Cobe je upamćen kao simpatičan momak, čiste duše koji je osim dobrg glasa, pokazao i da je dobar i pažljiv prema svojoj porodici. Cobe uživa u ljubavi sa suprugom Anom s kojom ima dvoje dece Slađanu i Nebojšu.

Posle završetka treće sezone, Cobe je snimio pesmu „Karmin od vanile“ koja je postala veliki hit, ali pesma koju je za njega napisao Dragan Kojić Keba “Gel, gel kupujem” donela mu je tolike probleme da je razmišljao da zaubvek napusti estradu.

Cobe

Cobe, Foto: Instagram

– Posle “Farme 3” sam dobio pesmu koju je za mene napisao Dragan Kojić Keba, koji me je inače od svih starijih kolega i najviše podržavao. On je hteo da mi učini i ne sluteći da će pema “Gel, gel kupujem” doživeti neuspeh. Toliko sam negativnih komentara dobio na Jutjubu, toliko sam se razočarao, i sve sam to primio previše k srcu. To je bio jedan od razloga nepojavljivanja u medijima, ali sam nastavio sa svadbama i tezgama. Čekao sam da se ta prašina oko te pesme slegne, da se zaboravi – rekao je Cobe nedavno.

alo.rs

O nama danilo

Vidi još

Slavu zamenili monaštvom: Nekada su bili poznate ličnosti, a onda su rešili da se posvete monaškom životu

Bili su sasvim obični ljudi svetovnog načina života. Javnost ih je upoznala na osnovu njihovog …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *