Home / Showbizz / Švarceneger sprema nastavak kultne komedije iz 1988.

Švarceneger sprema nastavak kultne komedije iz 1988.

Arnold Švarceneger je nedavno otkrio da je počeo da radi na filmu “Triplets” (Trojke), nastavku komedije “Blizanci” (Twins) iz 1988. godine, kao i da bi snimanje moglo da počne ove godine.

Švarceneger, koji je svojim ulogama iz ’80-ih godina vladao holivudskim akcionim blokbasterima, napravio je neočekivan preokret kada je prihvatio ulogu u komediji “Blizanci”, reditelja Ajvana Rajtmana, gde je igrao brata blizanca Denija Devita.

Njihovi likovi u filmu rođeni su kao deo genetskog eksperimenta u kome je surogat majka rodila dve bebe, samo što su jednoj pripali superiorni geni (Švarceneger) dok je drugi bio nešto lošije sreće (Devito).

Na razvoju ideje o nastavku radi se više godina, a poslednje informacije iz 2015. glasile su da je rad na scenariju u toku.

U jednom nedavnom intervjuu, Švarceneger je otkrio da će se njemu i Devitu, odnosno njihovoj filmskoj porodici, u nastavku pridružiti i zvezda mnogobrojnih komedija Edi Marfi, kao i da će snimanje početi do kraja 2017. godine.

Mediji spekulišu da bi, ukoliko se scenario bude odvijao u stilu prethodnog, Marfijev lik najverovatnije mogao da bude treća nepoznata beba iz eksperimenta za koju glavni likovi saznaju u današnje vreme.

“Upravo radimo na ‘Trojkama’. To mi je, trenutno, glavni prioritet. To je nešto što pokušavam da uradim već 20 godina. Reditelj Ajvan Rajtman veruje u to. Deni Devito veruje u to, i uvek je verovao. I Edi Marfi veruje u to. Ti će biti sjajno, i svi jedva čekamo”, izjavio je Arnold Švarceneger.

 

Izvor: b92.net

O nama cura

Vidi još

Slavu zamenili monaštvom: Nekada su bili poznate ličnosti, a onda su rešili da se posvete monaškom životu

Bili su sasvim obični ljudi svetovnog načina života. Javnost ih je upoznala na osnovu njihovog …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *