Home / Svijet i dešavanja / BILO IM JE SUĐENO: Policajci su upali u pogrešnu kuću, ono što su tamo ugledali dovelo ih je do suza!

BILO IM JE SUĐENO: Policajci su upali u pogrešnu kuću, ono što su tamo ugledali dovelo ih je do suza!

O čudima koja se nerijetko dešavaju za Božić i Novu godinu nerijetko možemo čitati na Internetu. Ljudi žele da ispričaju svoja iskustva i da mnogima objasne šta zapravo znači osjetiti pravi duh praznika. Tako je i ove godine jedna policijska patrola iskusila nešto nevjerovatno.

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

Jedan “momak u plavom” podijelio je svoje praznično čudo sa korisnicima društvene mreže Fejsbuk, na stranici “Love what Matters”. Evo šta je rekao:

Kolega i ja smo slučajno došli na pogrešnu adresu i u kući zatekli prelijepu jelku. Vlasnica se potrudila da na plave ukrasne kugle ispiše imena svih oficira koji su ubijeni na dužnosti ove godine. Ne samo da je ispisala imena ljudi, već i policijskih pasa koji su stradali. Ona to zove “Drvo časti”. Izgleda da je bilo suđeno da nam se putanje ukrste, da bismo ovo uslikali – napisao je policajac.

Pogledajte kako izgleda jelka koja je uspjela da izmami suze policajcima.

 

(desavanja24.info)

O nama cura

Vidi još

Da bi dobila pare, trebalo je da 5 godina bude u braku sa milijarderom, izdržala je 5 godina i 3 meseca, i zaradila 200 MILIONA DOLARA!

Svetskim medijima odjeknula je vest da se 50-godišnja Dženet Džekson razvodi od milijardera Visama al Mana, i to …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *