Home / Svijet i dešavanja / STARICA IZ ŠVICARSKE se zaljubila u 20 godina MLAĐEG BALKANCA: A kad mu je posudila novac…

STARICA IZ ŠVICARSKE se zaljubila u 20 godina MLAĐEG BALKANCA: A kad mu je posudila novac…

75-godišnja Švajcarka posudila je 190.000 franaka 55-godišnjem Albancu sa Kosova. 20 godina mlađem ljubavniku je pozajmila ovaj novac da riješi “zdravstvene probleme” i za kupovinu nekretnine na Kosovu.

On je obećao da će joj vratiti novac, piše zentraplus.ch. Ali od nje je sakrio da je oženjen i da ima dug viši od pola miliona franaka.

Tužilaštvo za kriminal u Lucernu kaznilo je 55-godišnjaka sa 15 godina uslovnog zatvora sa periodom iskušenja od 2 godine, zbog zloupotrebe povjerenja. Utvrđeno je da je i ranije učinio neke prevare sa bankarskim karticama. Ali, Balkanac nije proglašen krivim što se tiče optužbe za višestruke prevare, jer se to ne može sankcionisati kao prevara u pravnom smislu.

 On je prevario švicarsku penzionerku govoreći joj da namjerava kupiti nekretninu na Kosovu po povoljnoj cijeni i da je onda može prodati skuplje, tako da joj je rekao kako očekuje da će uspjeti da vrati novac i da još zaradi za sebe.

On je priznao pred sudom da joj duguje 140.000 eura koje je obećao da će vratiti. Takođe, mora platiti i proceduralne troškove od 4.000 franaka.

Ipak, veliko je pitanje da li može vratiti novac, jer njen bivši ljubavnik ne posjeduje ni bogatstvo, ni dozvolu boravka u Švicarskoj.

On je rekao pred sudom da je i on prevaren od strane prodavaca nekretnine na Kosovu. Kazna koja mu je izrečena još nije pravosnažna.

 (zentraplus.ch)

O nama cura

Vidi još

Da bi dobila pare, trebalo je da 5 godina bude u braku sa milijarderom, izdržala je 5 godina i 3 meseca, i zaradila 200 MILIONA DOLARA!

Svetskim medijima odjeknula je vest da se 50-godišnja Dženet Džekson razvodi od milijardera Visama al Mana, i to …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *