Home / Svijet i dešavanja / PUTIN ĆE POTOPITI SAD CUNAMI BOMBAMA? Bivši ruski obaveštajac OTKRIO previše

PUTIN ĆE POTOPITI SAD CUNAMI BOMBAMA? Bivši ruski obaveštajac OTKRIO previše

Bivši pukovnik i portparol ruskog ministarstva odbrane tvrdi da Putin zakopava nuklearne bombe uz američku obalu.Viktor Baranec kaže da će, u slučaju izbijanja rata, bombe detonirati i izazvati golemi cunami koji će opustošiti većinu obale Sjedinjenih Država.Baranec priznaje kako nema šanse da Rusija izdvaja više novca od Sjedinjenih Država za odbranu, stoga smatra kako je službeni Kremlj prisiljen na ovakve ekstremne poteze.

 

Osim toga, ruski vojni stručnjak kaže da Rusija poseduje i nuklearne projektile koji mogu skretati u vazduhu, kako bi onemogućili da se projektuje njihova putanja.Baranec je ove neverovatne tvrdnje izneo u intervjuu ruskim novinama Komsomolskaja Pravda, piše MEMRI.

On kaže da je Rusija fokusirana na razvoj “asimetričnog odgovora” Americi, što znači da bi u slučaju međusobnog napada obe države bile uništene.“Naš asimetrični odgovor su nuklearne glave koje mogu modifikovati smer i visinu kako ni jedan kompjuter ne može izračunati njihovu putanju”, kazao je on.

 

“Ili, na primer, Amerikanci šalju svoje tenkove, avione i specijalne jedinice uz ruske granice. Stoga mi u tajnosti zakopavamo nuklearne bombe “krtice” uz američku obalu. One “spavaju” sve dok im ne izdamo komandu da se aktiviraju…”, nastavio je Baranec.

Ali odjednom, kao da je shvatio što zapravo govori, Barenc je potiho kazao: “Oh, čini se da sam previše otkrio… bolje da pregrizem jezik”. Portparol ruske vlade Dmitrij Peskov odbacio je Barencove tvrdnje, rekavši da su “čudne”i da ove “navode ne bi trebali ozbiljno shvatati”.

(Net.hr)

 

O nama cura

Vidi još

Da bi dobila pare, trebalo je da 5 godina bude u braku sa milijarderom, izdržala je 5 godina i 3 meseca, i zaradila 200 MILIONA DOLARA!

Svetskim medijima odjeknula je vest da se 50-godišnja Dženet Džekson razvodi od milijardera Visama al Mana, i to …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *