Home / Zdravlje i ljepota / (VIDEO) FILIP JE POZNATI PLASTIČNI HIRURG: Na svojoj ženi Ani VEŽBA, a evo šta je napravio od nje!

(VIDEO) FILIP JE POZNATI PLASTIČNI HIRURG: Na svojoj ženi Ani VEŽBA, a evo šta je napravio od nje!

Kada čujete da je žena operisala grudi, da se podvrgla liposukciji, stavila silikone u zadnjicu, išla na reoblikovanje tela, struka i stomaka, ubrizgala botoks u lice, a obraze i usne napunila filerima, verovatno prvo pomislite na domaću pevačicu ili starletu koja je preterala sa hirurškim zahvatima.

Ali to nije slučaj sa suprugom poznatog plastičnog hirurga Filip Krafta (47) iz Majamija, koja je najbolja reklama njegovog umeća. On je obelodanio da mu supruga Ana (43) služi kao model kojim privlači nove klijentkinje. Ona tvrdi da je oduševljena svojim novim telom, ali i da je spremna za još operacija u slučaju da će ih izvesti njen muž sa kojim je u braku već 21 godinu.

“Filip uživa u redizajniranju automobila i kuće, a najviše mene. Nakon dvoje dece, dopustila sam mu da to napravi” rekla je Ana. Ova Amerikanka je u početku odbila predlog svog muža da je operiše, ali da je ipak pristala posle dva porođaja.

Pogledajte njenu transformaciju:

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Noćna mora, uživo Katastrofalne transformacije: 5 zvezda koje nikada neće reći HVALA svom plastičnom hirurgu (VIDEO)
 
 

O nama cura

Vidi još

SRUŠEN VELIKI MIT: Normalan pritisak nije 120 sa 80, već…

Već godinama živimo u zabludi o tome šta je normalan krvni pritisak, a kada je …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *