Home / Zabava i zanimljivosti / Svaki put kada kupi nova kola zalepi dve trake za sedište – razlog za to će ODUŠEVITI vozače (VIDEO)

Svaki put kada kupi nova kola zalepi dve trake za sedište – razlog za to će ODUŠEVITI vozače (VIDEO)

Posedovanje automobila ima svoje prednosti i mane. Sigurno se čupate za kosu kada treba da platite osiguranje, odvezete ga u servis, platite popravku nekog dela ili sipate gorivo na benzinskoj pumpi. Sa druge strane, tu je mogućnost izbegavanja javnog prevoza i sloboda da idete gde i kad hoćete.

Ludi ruski haker, odnosno Taras Kulakov, postao je prava internet zvezda zahvaljujući praktičnim savetima koji nam olakšava svakodnevne kućne poslove.

Ovoga puta ovaj momak pronašao je rešenje ako imate problem sa prljavštinom u unutrašnjosti auta. Stavite dve papirnate korpice za kolače u držače za flaše i stvar je rešena. Kada budete želeli da je ponovo očistite, samo pokupite stare korpice i zamenite ih novim.

Printskirn: Youtube: CrazyRussianHacker

Printskirn: Youtube: CrazyRussianHacker

Ako delite automobil s nekim ko je mnogo viši od vas savet sa lepljivom trakom može da vam pomogne. Zalepite jednu traku na sedište, a drugu na prag automobila, tako ćete dobiti poziciju, koja vam najviše odgovara i nećete morati da se stalno pitate da li ste dovoljno povukli sedište.

Printskrn: Youtube: CrazyRussianHacker

Printskrn: Youtube: CrazyRussianHacker

Sledeći put kada kupite picu nećete morati da brinete da će se prevrnuti i prosuti na suvozačevo sedište. Stavite dve obične flaše vode i na njih naslonite picu, dobićete savršen položaj kutije u kome se prenosi ovo popularno jelo od testa.


Ovo su samo neki od saveta. Pogledajte video i uverite se sami.

(Telegraf.rs)

O nama cura

Vidi još

Ovakvu scenu još niste videli: Žena uhvatila muža sa ljubavnicom! (VIDEO)

Žena je uhvatila nevernog supruga kako je varao dok je sedeo u kafiću sa svojom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *