Home / Zdravlje i ljepota / Australka skinula 70 kilograma, a s jelovnika je izbacila ove 4 namirnice (FOTO)

Australka skinula 70 kilograma, a s jelovnika je izbacila ove 4 namirnice (FOTO)

Njezino ime je Casey Gemmell, a ona je jedna od onih žena koja je odlučila svoj život promijeniti iz korijena, u trenutku kada je stala na vagu, koja je pokazivala čak 159 kilograma.

smrsala-70kg (1)

Casey je postala inspiracija ženama diljem svijeta.

Njezino ime je Casey Gemmell, a ona je jedna od onih žena koja je odlučila svoj život promijeniti iz korijena, u trenutku kada je stala na vagu, koja je pokazivala čak 159 kilograma.

 Kako je sama priznala, tada se okrenula zdravoj prehrani te odgovarajućem programu vježbanja, a nakon što je sa svog tanjura izbacila ugljikohidrate te uz redovitu tjelovježbu, vrlo je brzo na svom tijelu počela uočavati promjene.

smrsala-70kg (2)

Pitate se koje 4 namirnice više nisu na njezinom jelovniku? Radi se o kruhu, tjestenini, siru i gaziranim pićima.

Osim vježbanja u teretani,Casey je otkrila i kako je redovito trčala, a puno su joj pomogle i aplikacije na mobitelu, koje su ju tjerale da bude što aktivnija tijekom dana.

smrsala-70kg (3)

Promijenila sam način prehrane, tako što sam s jelovnika izbacila 4 namirnice i ništa više. Bio je to veliki izazov za mene u 33. godini života, jer sam imala brojne loše navike”, otkrila je Australka, čiji je profil na Instagramu česta inspiracija brojnim ženama.

smrsala-70kg (4)

Ovo je tako još jedan dokaz kako se trud itekako isplati, koliko god bilo teško nešto započeti te ostati na pravom putu.

Izvor: index.hr

O nama cura

Vidi još

SRUŠEN VELIKI MIT: Normalan pritisak nije 120 sa 80, već…

Već godinama živimo u zabludi o tome šta je normalan krvni pritisak, a kada je …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *