Home / Zabava i zanimljivosti / VIDEO OBIŠAO EVROPU: Ovu sramotu gledaju milioni… Masovna tuča u Živinicama u kojoj je..

VIDEO OBIŠAO EVROPU: Ovu sramotu gledaju milioni… Masovna tuča u Živinicama u kojoj je..

Na YouTubeu se pojavila snimka tuče djevojaka koja se dogodila prekjučer u dvorištu Mješovite srednje škole Živinice. O svemu je upoznato i Ministarstvo unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona dok škola sprovodi internu istragu koja će rezultirati pokretanjem disciplinskog postupka.

Kako nam je potvrdila pedagogica Mješovite srednje škole Živinice nemili događaj desio se prekjučer, a škola je za njega saznala nakon što su roditelji prijavili tuču.

Ističe da se tuča desila nakon nastave u školskom dvorištu, a da su njoj prethodile ranije verbalne prepirke između djevojaka koje su se nazivale pogrdnim imenima.

“Mi u školi sprovodimo disciplinski postupak protiv svih djevojaka koje su učestvovale u tuči, kao i protiv djevojke koja je objavila snimak na Instagramu”, rekla je pedagogica.

Dodaje da su roditelji o svemu upoznali Policijsku upravu Živinice te da su tražili da se snimak tuče izbriše sa Youtubea. Posebno je istakla da je zabrinjavajuće što se niko nije uključio da zaustavi tuču.

Škola će izvještaj o tuči u toku dana dostaviti i Ministarstvo obrazovanja, nauke, kulture i sporta Tuzlanskog kantona.

Izvor. Klix.ba

O nama cura

Vidi još

Ovakvu scenu još niste videli: Žena uhvatila muža sa ljubavnicom! (VIDEO)

Žena je uhvatila nevernog supruga kako je varao dok je sedeo u kafiću sa svojom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *