Home / Zabava i zanimljivosti / Sedam znakova da vas muž nikada neće prestati voljeti

Sedam znakova da vas muž nikada neće prestati voljeti

Kada muškarac nađe osobu za koju zna da će sa njom provesti ostatak svog života, on će sigurno raditi sve što može kako bi je držao uz sebe svo vrijeme.

 

Ako imate muža koji se pridržava sljedećih stvari, znajte da će biti vaš čuvar cijelog života, piše portal lifehack.org.

1. On je u potpunosti predan vama i vašem odnosu

Buti uz nekoga tokom dobrih dana je lahko i jednostavno. Ali onda kada stvari krenu nizbrdo, važno je da se oboje potrudite. Pravi muškarci ne bježe nakon male borbe i ne istresaju se na svoju najvoljeniju kada su lošeg raspoloženja. Oni razumiju koliko je njihov odnos važan i neće dopustiti da mu išta stane na put.

2. Ne izbjegava probleme

Kao što sam već rekao, pravi muž ne bježi kada stvari postanu grube. On također ne sputava svoje osjećaje do tačke kada eksplodira. Ako ga nešto muči unutar braka, on to spomene pažljivo i sa poštovanjem. On potiče razgovor o problemima i učinit će pravi napor za popravak bilo kakvog problema koji muti vaš bračni odnos. On razumije da čak i veći problemi ne definiraju vaš odnos, nego način na koji oboje radite da ih riješite.

3. On obraća pažnju na sitnice

Ako živite sami, vjerovatno će vam pomoći u vašim kućanskim poslovima, pa čak i prilikom pripreme večere. On nikada neće ni pogledati film koji oboje volite bez vas pored njega.

4. Pametan je i mudar

Pravo mjerilo čovjekove inteligencije nije samo koliko je mudar, nego šta radi sa svojom mudrošću. On vidi stvari iz objektivne tačke gledišta, te je u mogućnosti da vam da važan savjet za bilo koju situaciju sa kojom se suočavate. On se stalno stavlja u vaše cipele, tako da tačno razumije ono šta prolazite.

5. On želi da volite sami sebe

On misli da si prelijepa; zašto bi onda uopšte i bio sa tobom, ako to ne misli? Ali za njega nije dovoljno to što on tako misli; On također želi biti siguran da i ti znaš da si prelijepa. I to ne samo sa jednostavnim riječima ohrabrenja. On će pronaći načine zbog kojih ćete se osjećati lijepom, iznutra i izvana, bez obzira na to kako se osjećate u tom trenutku. On će učiniti sve što može kako bi sama sebe posmatrala onako kako te on posmatra svaki dan.

6. On čini da vaši problemi budu njegovi

Ako vas nešto muči, to muči i njega. On će biti obazriv prema vašim problemima i pokušati pronaći načine kako ih riješiti.

7. Smije se vašim greškama

On zna da svako griješi. Ako kažete nešto što ga uvrijedi, on zna da to niste mislili. On će to ismijati, čak i ako ga malo zaboli. Ako ga iznevjerite, na neki način (kao što je na primjer, da morate ostati duže na poslu, iako ste planirali zajedničku večeru), on vam neće zamjeriti. On nikada neće učiniti da se osjećate loše zbog toga što ste nenamjerno povrijediti njegove osjećaje.

Za Akos.ba preveo: Jasmin Mujakić

O nama cura

Vidi još

Ovakvu scenu još niste videli: Žena uhvatila muža sa ljubavnicom! (VIDEO)

Žena je uhvatila nevernog supruga kako je varao dok je sedeo u kafiću sa svojom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *