Home / Showbizz / SVE RAZBIJESNIO: Cecin sin zaprepastio cijelu BiH slikom i porukom koju je objavio na internetu!

SVE RAZBIJESNIO: Cecin sin zaprepastio cijelu BiH slikom i porukom koju je objavio na internetu!

Veljko Ražnatović je razbijesnio pratioce na Instagramu kad je objavio fotografiju na kojoj njegov pokojni otac pozira na tenku tokom rata u Bosni. “Ima ko će mjesto tebe! Željko živi“ – napisao je ispod slike sin Cece, koji trenutno zbog studija živi u Banjaluci.

Veljko je često na meti kritika zbog svojih objava na društvenim mrežama, ali fotografija koju je postavio prije četiri dana izazvala je do sada najveće negativne reakcije. Pošto je snimljena tokom rata u Bosni, pojedinci su to iskoristili da prozovu mladog Ražnatovića da se i on priprema za oružani sukob, pogotovo zbog komentara ispod fotke.

Nije se raspravljao

 

Iako je izbjegavao da ulazi u raspravu, negativni komentari su se nizali. Najozbiljnija prozivka je ona da Veljko zapravo ne studira u Banjaluci, već da ga predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik priprema za rat!

– Da li te to Dodik priprema za rat?! Zato si i otišao u Banjaluku, ne na fakultet, nego na obuku za novi rat, a to potvrđuju i ove rečenice, balavče – napisao mu je jedan pratilac.

Ubrzo je uslijedilo još negativnih komentara Veljku.

 

– Hajde malo dođi u Sarajevo. Ne hodaj po selima. Pa da te vidimo, derište. E, lako je na Instagramu biti heroj. Smrad mali. Sve ti mater zaradila i otac krimos – pisalo je u komentarima.

Dodik Cecin drug

Tim povodom pozvali smo Veljka, ali on nije odgovarao na naše pozive, a nije ni njegova majka. Dodik nije želio da komentariše komentare upućene sinu njegove velike prijateljice Cece Ražnatović.

– Predsjednik je jučer cijeli dan bio u Beogradu, došao je kasno. Sigurno neće komentarisati takve gluposti – rekao je Dodikov PR Pero Simić.

88369_veljko-raznatovic-foto-instagram-1459105969-873569

(Kurir)

O nama danilo

Vidi još

Slavu zamenili monaštvom: Nekada su bili poznate ličnosti, a onda su rešili da se posvete monaškom životu

Bili su sasvim obični ljudi svetovnog načina života. Javnost ih je upoznala na osnovu njihovog …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *